Дороги будують і ремонтують дякуючи експерименту Арсенія Яценюка і боротьбі митників з контрабандою

Дороги будують і ремонтують дякуючи експерименту Арсенія Яценюка і боротьбі митників з контрабандою

04.09.2017, 13:13

"Народний фронт" також пропонує продовжити наступного року експеримент щодо будівництва доріг за кошти від перевиконання надходжень від митниць. 

"Успіх сьогоднішнього масштабного будівництва доріг був закладений саме тоді, коли Арсенієм Яценюком було ухвалено рішення про початок експерименту на митниці, який дозволяв завдяки боротьбі з контрабандними потоками отримувати додаткові надходження, що мали пряме призначення на будівництво доріг в областях нашої держави", - підкреслив Бурбак.

"Цей експеримент має бути повністю підтриманий і продовжений у наступному році", - наголосив керівник фракції "Народний фронт".

Він також навів приклад Чернівецької області, де за 2 роки дії експерименту в обласний бюджет на будівництво та відновлення доріг залучено рекордних понад півмільярда гривень.

Джерело: http://nfront.org.ua/

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

За державні кошти вони розумні робити дороги, а за власні вул.Суворова не хочуть, то ж своє, в поту Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Стас

04 вересня 2017 16:20