Ушаков запевняє, що адміністрація обласної лікарні знає про всі проблеми показані Фреймут і поступово працює над їх вирішенням

Ушаков запевняє, що адміністрація обласної лікарні знає про всі проблеми показані Фреймут і поступово працює над їх вирішенням

02.11.2016, 16:06

У Чернівецькій обласній клінічній лікарні відбулись збори працівників медустанови, під час яких за участю керівництва ОКЛ було обговорено та проаналізовано нещодавній візит до інфекційного відділення цієї медустанови знімальної групи програми "Інспектор Фреймут"

Про це повідомляє департамент охорони здоров’я Чернівецької ОДА.

Медики відзначають, що крім порушення санітарно-епідеміологічного режиму, яке є неприпустимим в інфекційному відділенні, оскільки може становити загрозу пацієнтам та оточуючим, телевізійники поводились нетактовно та необізнано.

Читайте також: Після того, як Фреймут підтвердила правоту Малишевського, Ушаков з Андрієць організують збір підписів проти неї? А Фищук далі вдаватиме, що з медициною все гаразд?

Після інспекції Ольги Фреймут в місті Хуст вирішили відремонтувати пологовий будинок

- Знімальна група самовільно ввійшла до відділення, незважаючи на заборону чергової медсестри. На пояснення щодо особливостей санепідрежиму інфекційного відділення та запитання "Хто дозволив його порушувати?", мені відповіли, що не потребують жодних дозволів, мовляв, їх до нас покликали. Незважаючи на пацієнтів та втручання в роботу медперсоналу, стали проводити так звану інспекцію. Загалом все було схоже на шоу, яке розігрували зумисне. Через свою необізнаність у роботі медичного закладу, тим паче інфекційного, задавали чимало недоречних запитань. При цьому не дозволяли дати відповідь. Власне, не давали й слова сказати. Вже не кажу про щурів, котрих, за словами Ольги Фреймут, до продезінфікованого боксу напередодні приніс їхній таємний агент, - розповіла про інспекцію присутня на нараді т. в. о. завідуючої інфекційного відділення ОКЛ Світлана Козакова.

Опісля враження щодо візиту знімальної групи "Інспектора Фреймут" в ході засідання висловили й інші медичні фахівці.

Читайте також: :  Фреймут у лікарні грубо порушила санепідрежим, - адміністрація

Зі свого боку керівник обласної лікарні зазначив, що адміністрація закладу знає про всі проблеми і поступово працює над їх вирішенням. 

- Безумовно проблем у закладі є чимало. Не ховаємо їх й не замовчуємо. Посильно працює над вирішенням, однак для суттєвого покращення матеріально-технічного стану лікарні необхідні значні фінансові вливання, - коментує головний лікар Чернівецької ОКЛ Володимир Ушаков. - В умовах складної суспільно-економічної ситуації та дефіциту фінансування системи охорони здоров’я винайти такі кошти вкрай складно.

Нагадаємо, Ольга Фреймут у Чернівцях заявила, що "Навіть зеки мають право на кращі умови" — Фреймут про обласну лікарню на Буковинській. Підсумки інспекції у Чернівцях (Відео)

Читайте також: Фреймут віддала обласній лікарні табличку "Ганьба міста" (ФОТО, ВІДЕО)

1