Ушаков замітає сліди і мстить Малишевському і Кобевко за крісла своїх звільнених друзів

Ушаков замітає сліди і мстить Малишевському і Кобевко за крісла своїх звільнених друзів

02.07.2016, 20:06

Головний лікар обласної лікарні Ушаков підтвердив, що його підлеглі збирають підписи проти молодих лікарів Ігоря Малишевського і Ольги Кобевко. Працівників комунального закладу спонукають підписати звернення до Чернівецької обласної ради з різними вигадками про роботу постійної комісії з питань охорони здоров’я.

Про це повідомив  військовий хірург Ігор Малишевський - голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх родин.

-       Очевидно, що це пропозиція з розряду тих, від яких неможливо відмовитися. Адже з папером приходять до працівників, які в усьому залежать від керівника лікувальної установи, - коментує ситуацію голова комісії Ігор Малишевський. – А керівник завжди має можливість нагородити лояльних і покарати норовливих. До того ж лікарям розповідають усілякі нісенітниці про роботу нашої комісії. Претензії комісії поширювалися винятково на головних лікарів, та й то далеко не на всіх. І зовсім не на звичайних працівників галузі. Проте їм розповідають зовсім інше. Керівник обласної лікарні зібрав збори, де довів до частини колективу якесь своє особисте бачення ситуації. Передбачливо «забувши» запросити тих, кого позаочі піддав шельмуванню. Хоча має перед очима приклад відкритої роботи нашої комісії, на засідання якої  може прийти будь-який буковинець.  В той час коли члени комісії працюють максимально прозоро,  в обласній лікарні усе відбувається з точністю до навпаки. У кращих традиціях комуно-радянських часів, які, зважаючи на його поважний вік,  близькі і зрозумілі головному лікарю. Тоді  опонентів засуджували навіть не слухаючи їх аргументів. Не читали, не чули, але засуджуємо! Протистояти одночасно адміністративному тиску і цинічній брехні  за таких обставин дуже складно. Для цього часто необхідна особиста мужність. Але я знаю, що мої колеги мудрі люди і самі чудово розуміють звідки вітер віє.

 -       Особисто для мене очевидно, що пан Ушаков діє на випередження для збереження при посадах в лікарні свого власного і лояльних до себе кланів. Саме ці люди збирають тепер підписи проти членів нашої комісії і змушують підписуватися інших фактично за чужі інтереси. Щоб надійно себе  захистити Ушакову  потрібно за будь-яку ціну  позбутися непідконтрольної системі комісії. Адже тільки незначне заглиблення її членів  у справи обласної лікарні виявило чимало порушень. Зокрема, існування так званих мертвих душ на добре оплачуваних посадах, інші зловживання.  Претензії до роботи головного лікаря мають не лише депутати, але й департамент охорони здоров’я, що підтвердила нещодавня перевірка.

 -       Можна лише уявити, які порушення випливуть у разі проведення незалежного аудиту за всі роки безроздільного правління в лікарні головного лікаря. А править Ушаков, нагадаю, з 1995 року – вже понад двадцять років. Комісія почала робити кроки у напрямку реформування системи охорони здоров’я. Багатьом керівникам, які давно плутають комунальну власність з приватною, це не сподобалося. Звісно, щоб не допустити цього годяться всі методи.

 -       Не приховує пан Ушаков того, що згаданий лист – це фактично помста членам комісії, які посміли поставити під сумнів багаторічне перебування на посадах його друзів з інших комунальних лікарень. Середній вік головного лікаря у Чернівецькій області сягає 70 років. Більшість з цих людей створювали систему, яка десятиліттями не реформується і на яку нарікають громадяни. Багатьох з них Володимир Ушаков розставляв у крісла ще за часів комуністичної влади, коли працював в управлінні охорони здоров’я. А потім успішно продовжив цю практику за часів правління регіоналів. Хіба не пан Ушаков був одним з найактивніших членів фракції партії регіонів в Чернівецькій обласній раді? А під кінець кривавого правління регіоналів, користуючись зв’язками у владі, продовжив собі контракт на подальше безроздільне керування лікарнею. Хоча потім так само намагався проникнути до складу вже нової ради  від іншої політичної сили, яку очолив колишній регіонал Михайло Гайничеру. Хотів стати депутатом, щоб далі вирішувати свої власні і потрібних людей справи? Розставляти лояльних до системи керівників галузі?

 -       Треба раз і назавжди скористатися шансом, який випав нам ціною життя героїв. Можливо це взагалі остання можливість для впровадження реальних змін.  Чи ми знову поринемо у багаторічну сплячку, дозволивши за нас вирішувати нашу долю? Якщо в цьому наш вибір, то нема чого потім  по кухнях нарікати  на власне важке життя, на те, що посадовці всіх рівнів мають нас за бидло. Самі жирують, коли решта бідують. Інколи, щоб захистити своє майбутнє, достатньо просто виявити порядність і не чинити наперекір власній совісті. Я впевнений, що цей маленький подвиг до снаги кожному з нас. 

 -       Принаймні комісія з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх родин  поступатися не збирається. Попри підкилимні  інтриги  головного лікаря обласної лікарні, оббріхування і цькування комісії, її члени  мають намір продовжити системну роботу. Обіцяю, що вже незабаром буковинці  довідаються до якого стану довів обласну лікарню її понад двадцятирічний комуно-регіональний керівник пан Ушаков, - сказав Ігор Малишевський.

1


КОМЕНТАРІ (81)

Регіонал старий! Портрет Яника під подушкою тримає! це ж як Яника любити треба, щоб головний лікар, а не держслужбовиць, тримав його фото на столі.

геть комуніста Ушакова!

avatar

ОКЛ

01 липня 2016 19:15

Молодь, зараз, або ніколи, бо так і продовжимо "славні" традиції комунізму!

avatar

Еля

01 липня 2016 19:29

Аудиторська перевірка діяльності Ушакова на посаді. Крапка. 

avatar

321

01 липня 2016 19:31

Люди, скільки можна бути стадом????

avatar

Люди

01 липня 2016 19:32

Так-так! Влаштував свого синочка ендоскопістом, корупція? Да шо ви) 

avatar

Ендоскопіст

01 липня 2016 19:32

Комуніст старий! Лікарі вже стомились від моразму старпера! давно пора виганяти вічного пристрсуванця Ушакокова! Люструвати цього представника Януковича в лікарні.

avatar

Лікар

01 липня 2016 19:39

В будь-якого керівника в кабінеті свого часу були портрети Леніна, Кучми, Юща, Яника.. А тепер Пороха.

Просто вставили в статтю стару фотографію.

avatar

Віталій

01 липня 2016 21:27

Не в  будь - якого, 

avatar

Юрій

01 липня 2016 22:57

В будь-якого керівника державної установи! а в даному випадку установа комунальна, тому потреби тримати портрета не було, інші головні лікарі тримали Шевченка і т.п., а цей Яника! Це суто власне бажання дивитися на свого партійного лідра - проффесора! Зараз напевно повісив дома над ліжком і чекає повернення.

avatar

Громада

01 липня 2016 23:00

Поцілує малижевський пана Ушакова в дупу. А кобевчиха спереду. Дві контужені бридкі  істоти. 

avatar

УКРОП

02 липня 2016 00:05

Повторюю, вже і сотий раз!!!!! Лишіть, вже ті табеля і робочі часи!!!!керівник стільки "накуралесіл" із будівлею лікарні в плані пам'ятки архітектури.... Що там на декілька кримінальних справ!!!!! А ви товчетися на місці!!!!

avatar

коментар

02 липня 2016 00:15

В обласній лікарні є багато лікарів та керівників структурних підрозділів готових розповідати про внутрішні справи лікарні, особливо щодо призначень угодних Ушакову людей і т.д. Скоро інформацію оприлюднять.

avatar

санітарка

02 липня 2016 00:19

Його друга Мігайчука в смітнику возили, вже напевно пора з смітником до цього приїхати! Засидівся регіонал довгенько і ще сміє відкривати рот проти учасників АТО! Чому його син не пішов лікарем в АТО? А спокійно працював у тата в лікарні! Чому сини-лікарі його дружних кланів не пішли в АТО, а відправили молодого  Владисла Трєпка? ці та інші запитання пора задати комуністу-регіоналу!

avatar

З АТО.

02 липня 2016 00:37

Сижу я это все гамно читаю.

И что я Вам хочу сказать? Займитесь делом, работайте и прийдет вам счастье в этой жизни.

А молодым и нарваным попросил бы обтереть мамины сопли и бабе сперму на пузе, хотя а хто на нее кончит?

Кто такой Малишевский, хто такая Кобелиха? Я вам все расскажу. Гоша манькин сыночек, привыкший жить на взяточных деньгах от родителей и учетилей. Маму все помним? И дело было и следствие, регионалы не закрыли, дали воздуха глоток.

Как пошел в АТО, а очень просто. Сынок уже так доразпиздайничался, так погряз в семейных скандалах и любовных интригах, что маменька решила разорвать порочную цепь и посодействовала что-бы его взяли в АТО ну так, на чуть-чуть. Так по чучуть и "служил". Попробовали поставить к операционному столу, так а он то нихера не умеет, скальпель за брюшко берет, получал по рукам.

Никогда хирург не будет стоять в форме с иголочки с санитарной сумкой.

Те байки, шо он рассказывает, полная фигня. И шашлычки он неплохо жарил, и медсестер тоже жарил. Сильно бухал. Крыша маленько поехала, захотелось власти. Но это отдельная история.

Шо он умеет делать а ни шо. Надо бы глянуть его нагрузочку в операционной, и за шо клинические получал в медакадемии? Это все надо проверить я вам хочу сказать.

О, а мадам Оля, это бомба а не баба. Плохо шо мордой в папеньку пошла, а головой не знаю у кого. Детсво было тяжелым, денег в семье не было, папик все пропивал. Иногда домой приносил краденные с кондитерки бомбоны, так у них дома называли комфеты. Шо она видела? Любви она не видела. А хто ее полюбит? на голове копна, из под мышек воняет, з рота не то слово. А начинает говорить то атас. Психушка плачет. С горем пополам выучилась на доктора, то потом расскажу.

На работу надо йти. А куда? О, тут папик и решает дела с Гошей Шкробанцем. Разменялись на скандальный материал. Гоша не хотел кипеша и дал ксиву на обласную больницу. А шо было делать Володе Ушакову? Он ее берет, пришла бумага сверху. И как это после медакадемии она смогла сразу, нигде неработая попасть в инфекционое отделение? И хто помог этой прошмандовке? Я вам скажу - регионалы. Если ты такая чесная, оставь это место. Йди на Майдан мерять давление. То еще есть шо писать и шо показывать. Оставим на потом.

Прийдет время и Гоша с Олькой посрутся, будут глотки рвать один другому.

Вот до Володи Ушакова пристали шо он письма пишет. А читал я те письма от АТОвцев и еще каких то хлопцев. Хто им это написал? Хто налил спирта в огонь? А теперь ждите ответки. Вы наверное не думали шо врачи подымутся и пойдут против вас и вашей комендатуры? А еще не то буде. Уже устал. Допишу завтра.  

avatar

Кац

02 липня 2016 01:31

Кац, ты полный дебил! Никто никуда не поднимется, остался один Ушаков с старой комунистеческой гвардии. Всех просит подписать бумажку против комисии, боится их. Простые доктора понимают сами что Ушакову давно на пенсию пора, подставлять свои шкуры под интересы Ушакова никто не хочет и не будет! Конец эпохи Брежнева-Ушакова! 

avatar

Вот-вот

02 липня 2016 01:44

А помните как в старом анекдоте Леонид Брежнев говорил, "что вы еще меня будете в жопу целовать". Ха-ха

Дело то не в Ушакове. Дело в сладкой парочке. Они бздят что остаются с голой попой. У Игоря то ьабки есть, а Олге придется на панель наверное. Фу.

avatar

вася

02 липня 2016 02:01

Кац,  а я таки буду ждать вашего продолжения за єтих двух поцов. Я тоже уже вижу что в скором они друг друга будут немножечко иметь. А когда их сольют, а их сольют, вот тогда Володя Ушаков с гордо поднятой головой красиво уйдет. Ну потомо-что есть какой то порядок на то все, или где-то так.

avatar

Сева Проспектовский

02 липня 2016 02:05

Бурбак пообіцяв Петручо Кобевкові, що візьме його Ольку під опіку, а той відробить перед виборами.

До речі у нашому місті погоняло Брежнев має Коля Федорук

avatar

Черепичник

02 липня 2016 02:10

Знаем Игоря как хорошего ХЕРурга.Сами проверяли.

avatar

студентки

02 липня 2016 08:42

О, прокинувся старий вірний пес Ушакова, Василов, якому давно пора на пенсію, який виконує вкащівку Ушаков по обливанню брудом! Василов старий пень, розуміє що любий інший його звільне та чк від дуже старий і тупий! Але Ушаков зробив його зав.відділенням, той  взяв собі у відділення тупого сина, який гіпс не вміє поставити, зате гроші збирає вміло! Інші, хороші лікарі, не мвють роботи, бо Василов всіх відправляє до сина. 

avatar

Лікар

02 липня 2016 10:12

До Лікар. Рыхлицкий хватит пургу гнать.Тебя выкинули с Глыбоки шоб не гавкав и еще бамбулей дали на дорогу. Василов сделал не отделение а конфетку. Ты не был зайди посмотри, Он оперировал и моего отца 20 лет назад и меня недавно. Только благодаря ему мы смогли вернуться на службу. Сделай хоть 10% что сделал он а потом будешь свой поганый рот открывать.

avatar

Споглядач

02 липня 2016 10:27

Скажу вам так, эти шавки из комиссии продолжают играться в революцию. Что хорошего они сделали за время роботы, кроме как баламутят народ? Какие дела довели до конца? Что кроме грязи показали, с ихней подачи, про Черновцы на всю Украину? Мы хотим быть турестическим регионом? Перед кем извенились за неправдивую информацию? Матросня!!!

avatar

Фермер

02 липня 2016 10:32

А О.Кобевко знає що Малішевський уже бігає і розказує що це все не він це ,,безголова,, Кобевко робить цей рейвах. Чекаємо розвязки

avatar

Балакун

02 липня 2016 10:54

Козлята старі регіональні! Не піщіть, як щури в капкані! Ці двоє справжні герої! залишився останній форпост, останній герой комуніст-регіонал, який розвалив лікарню в прямому і переносному значенні! Подивіться на обласні лікарні в інших областях, зрівняйте, небо і земля, у нас так як після війни! Зрівнюйте навіть з районними лікарнями, наприклад з Сторожинецькою районною, не зрозуміло стає де обласна в Сторожинці чи в Чернівцях. Руїни і побори, ось коротко про сучасну обоасну лікарню.

avatar

Сторожинець

02 липня 2016 11:05

Кац, ти правий. В Кобевчихи з рота смердить похоронними грошима москаля-регыонала Жукова. Вона це називає: "трупный запах"

avatar

светка-профком

02 липня 2016 11:09

Звільнити Ушакова, Василова та 1-2 членів їх кружка. Можна і Дороша, але він гнила як поміняється головний лікар буде нового в дупу цілувати. Вони розвели весь бардак, решта нормальні, але з таким керівництвом не можливо працювати.

avatar

Лікарня

02 липня 2016 11:11

Кобевко-за правду? Ні, шановні. Кобевко за гроші. І її начхати які і звідки

avatar

Гідність

02 липня 2016 11:12

До Сторожинець.Ви абсолютно правильно привели приклад.Ви поїдьте у Сторожинецьку районну лікарню... Я коли вперше її побачив, подумав,що я в Америці.Шановні громадяни-Буковинці, а чому не поставити питання про те, а хто керує Сторожинецькою лікарнею?.. Просити того керівника(головного лікаря) очолити нашу обласну лікарню.Повірте, якщо він зробив таку лікарню у Сторожинці, то зробить такою ж і обласну.Оце дійсно буде на користь місту, а не рвіння АТОшників зайняти керівні посади під шумок.Щоб керувати, треба досвід мати-Малишевські та Кобевки.А те, що Ушакова треба міняти, це факт.Подивіться на ту обласну лікарню з боку Головної вулиці- обдерта ферма, а не лікарня.

avatar

Валерій

02 липня 2016 12:28

к Валерию.ВОТ ЕСЛИ БЫ КОМИССИЯ ДЕПУТАТОВ ДЕЙСТВИТЕЛЬНО СДЕЛАЛА ТАК КАК ВЫ НАПИСАЛИ, ТО ТОГДА Я БЫ ПОВЕРИЛА ЭТОЙ КОМИССИИ, ЧТО ОНА ХОЧЕТ ДОБРА ЧЕРНОВЧАНАМ И ЖИТЕЛЯМ ОБЛАСТИ, А ТАК ВСЕ ЭТО ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ПОХОЖЕ НА РВЕНИЕ ЗАНЯТЬ ДОЛЖНОСТИ.

avatar

ВАЛЕНТИНА

02 липня 2016 12:36

Малишевський почав свою самостійну гру за плечима Кобевчихі , запасаємось попкорном буде цікаво. І не факт що Бурбак стримає обіцянку таткові і допоможе, то таке саме хитре як і татко. До виборів можна й інших журналюг під себе підмяти, Зарайського з Букінфо наприклад, як колись.

avatar

Кінооператор

02 липня 2016 13:04

Все нормально у ігоря і Олі, якби не хотілося комусь їх посварити! це справжні люди які прагнуть навести порядок!

avatar

Хі

02 липня 2016 13:21

Олька-черепиця на похоронному бізнесі, йди рахуй труни , а то Жуков-гроб  вже втомився  давати тобі гроші за Ушакова

 

avatar

аська

02 липня 2016 13:39

А що робив Малишевський вчора і позовчора у обласній лікарні. Мабуть хотів щоб Ушаков повпливав на своїх лікарів і ті дали задній хід. Судячи по цій статті не вийшлоі навряд чи вийде лікарі настроєні рішуче. Агов Кобевко тебе хотять кинути. Біжу за попкорном

avatar

Іван Ага

02 липня 2016 14:07

Будьте любезны,смените свой ник. Псевдоним Сева Неновгородцев знают многие.И мне бы не хотелось,чтобы меня путали с Вами.

avatar

Сева к Проспектовскому

02 липня 2016 14:09

С большим интересом прочитал Ваш комментарий. Скажу прямо,мне импонирует Ваша точка зрения.Кроме того,у меня вызывают симпатию люди,не боящиеся вслух говорить нелицеприятную правду.что сказать по теме....Как пациента,меня беспокоят эти нелепые и абсурдные действия проходимцев.Швондеры никогда ничего хорошего не умели.Хуже дурака только дурак с букварем.Малышевский....да, о Малышевской многие наслышаны.И ваши слова не вызывают и тени сомнений,верю что все так и есть на самом деле.Кобевко....первый раз я увидел этого человека давным-давно.Он сидел в засмальцованном свитере Бойз и был нетрезв. После его ухода,собеседница описала его следующими словами: Петя очень хорошо научился торговать словами. С тех пор я понял,что для многих он будет рукинепожимной. Он не журналист,он бизнесмен пера. Спустя годы,я убедился в этом после пленок Довганича.    з

avatar

Сева к Кацу

02 липня 2016 14:26

Олю смотрел по выступлениям на  видео...что могу сказать...? Однозначно она малограмотный манипулятор.Не могу понять,каким образом...а главное , зачем этот человек поперлась в депутаты?! Пользы от нее обществу никакой.Вреда принесет немало.Если бы не тема медицины,то было бы неплохо дать ей немножко порулить. Смеху было бы на весь город.й Но к сожалению,от болезней никто из нас не застрахован,и всн мы завтра можем оказаться пациентами. И лично мне очень бы не хотелось угодить в лапы таким как Оля и Малышевский.Собственно говоря,в этом и состоит мой интерес к данной проблеме.

avatar

Сева к Кацу

02 липня 2016 14:40

Севы, Кацы и прочие идиоты... Хватит слюной брызгать! Вашему Ушакову пора на пенсию! ХВАТИТ устраивать терор в больнице, которая вот-вот развалится! Хвати на работу принимать своих родствинников и знакомых. Хватит увольнять нормальных врачей! Такой бардак уже надоел всем! 
Оля и Игор - молодцы! Они взялись за этих старых главных врачей, которые приминяют свои комунистические методы! Но эти аферисты, не могут конечно сами уйти, они заставляют простых врачей себя защищать! СТОП! ХВАТИТ! На выход Ушаков! Не прикрывайся простыми докторами, нужно было раньше думать как развивать больницу!

avatar

пациент

02 липня 2016 14:53

Касательно борьбы с коррупцией... Уже даже не смешно,а противно слушать пустозвонство глупых  манипуляторов общественным мнением. Вы каким образом собрались  требовать честности от людей,если ваш Яценюк сделал всех нищими?! )Реформы это что, зврплата в сто долларов,а пенсия шестьдесят доллвров?! А на какие деньги человек будет жить?О какой честности может идти речь,если чедовек не может честно получить справедливую оплату труда? Дети коммунистов пошли путем своих родителей-они утопили страну во лжи.

avatar

Сева

02 липня 2016 15:28

Пациент, Ушаков не является главврачом на Мусоргского,откуда Вы пишите свой комментарий.Во-вторых,Ушаков не мой. Я не имею к больницам никакого отношения.Но если чукча не читатель,а чучка писатель,то кто Вам виноват? Для особо одаренных,не понимающих с первого раза,....Хороший врач это умный человек. Так не бывает,чтобы глупый человек был талантливым врачом или тем более руководителем. А Ваши Малышевские и Кобевки умом не блещут.Не в коня корм,как говорится.Если у Вас другое мнение по этому поводу,идите лечиться к ним. И храни  Вас Бог. 

avatar

Сева

02 липня 2016 15:43

Сева - это сын Ушакова, эндоскопист, которого пара устроил на работу в обласную больничку! Так что отмазуй парашу-регионала и бездарного руководителя!

avatar

Людям

02 липня 2016 15:49

Ці двоє молодих лікарів, котрі пройшли горнило війни, зробили спробу навести лад у керівництві охорони здоров’я в області та серед головних лікарів. Адже Буковина не може терпіти лікарських поборів, хабарів і корупції серед керівників медичних закладів. Вони десятиліттями врослися у систему і у свої крісла, котрі приносять їм великі статки.  Де взяв кошти головний лікар обласної лікарні, член фракції партії регіонів в облраді Ушаков? Його палац зведено в елітному районі вулиці Достоєвського у Чернівцях. Його 50 зарплат не вистачило б на ті вкладення, які довелося йому робити у цей палац. Комісія облради почала питати з головних лікарів та з керівників департаменту: чому вони живуть і розкошують не за заробленими, а лікарні ледь дихають, хворих не лікують а заліковують. Також комісія почала роботу й над реформою охорони здоров’я. Керівникам це не сподобалося. Бо вони звикли до доброго життя. Як відомо, до доброго життя швидко звикають. То відвикають довго і болісно. Зміїне кубло корупціонерів і хабарників у медицині розворушили двоє молодих воїнів-лікарів. І змії зашипіли.

avatar

Василь Мудрий

02 липня 2016 16:10

Смешно читать комментарии глупых людей.Тем болеекогда не понимают,а гадают. Сева Неновгородцев -вот мой ник.Дом на Достоевского,там,где раньше был военкомат,принадлежит Эдуарду Ушакову,это предприниматель,известен многим.Родственник он главврачу,или нет- мне неизвестно.Но об Эдуарде мне говорили когда-то,что он внебрачный сын бывшего губернатора нашей области. Дом и вправду дорогой,согласен.Насколько известно,комплекс в Мигово тоже его.

avatar

Сева

02 липня 2016 16:48

Василий,не нужно казаться тем,кем вы на самом деле не являетесь.Выглядит это нелепо,и кроме улыбки никаких других чувств у читателя не вызывает.Какое горнило войны?Оставьте эти  громкие фразы Ольге.Прекрасно помню ее пламенную и корявую манипуляцию:"мы остановили путина в Дебальцевском котле". Оля несет откровенную ахинею,это просто набор слов.Вот после ее высказываний и оценил интеллектуальный уровень. Она против Ушакова- это Швондер против Преображенского.

avatar

Сева

02 липня 2016 17:09

Вот и папочка Кобевчик зашевелился. Тоже начал комменты строчить. Засвербило в анале? Думал все пройдет быстро и незаметно, как с тупым Приску? Но нема дурных. Авторитетно заявляю, эти лікарі-воїни проходимцы с большой дороги, и цель их набить собственные карманы! Жаль, что те крикуны, которых они таскают с собой, не понимают, что ими манипулируют, и используют в собственных интересах под видом благородной идеи! 

avatar

К Василю Мудрому

02 липня 2016 17:10

Мой родственник работает в обласной. Никто насильно не заставлял подписывать письмо. Подписали почти все врачи которые были на работе. Кто не хотел не пописывал, таких единицы. Даже если Ушаков захочет не дать ход письму-не выйдет. Эта швондер-комиссия достала уже всех и врачи намеренны идти до конца. И дело как родственник сказал не в Ушакове,  врачам просто нужно спокойно работать.

avatar

Игорь

02 липня 2016 17:18

У меня кстати вопрос...Почему Малышевский пошел в партию Гены Корбана УКРОП ?Уверен,никого из читателей в гугле не забанили.Все могут почитать,кто и что из себя представляет этот человек. Так понимаю,что для Малышевского Корбан это кумир.и Малышевский во всем ему подражает?

avatar

Сева

02 липня 2016 17:22

Сеня, сынок Ушакова, скоро разбирутся как Ушаков довел памятник архитектуры, где работал Булгаков к состоянию разрушеной фермы! Покажут все его родственные связи в больнице, скольких он уволил не законно и набрал нужных людей, как давал разрешения на коммерческие объекты в больнице! Тут даже дело не комиссии, а в роботе Ушакова под пыльным взглядом Януковича!

avatar

Линда

02 липня 2016 17:45

Сынок Ушакова, не прикрывайтесь с своим папашей простыми врачами! врачи уже давно разобрались и не будут спасать ваши жопы! Они себе работают, а Ушаков должен пойти на пенсию!

avatar

Толя

02 липня 2016 17:53

Сева, я вижу Ви как и я умний человек, шо скажете за новообразовавшийся союз Бурбака и Пети Кобевко.

avatar

Проспектовский

02 липня 2016 17:54

Да, Вы правы.Цель и мотивы видны как на ладони.По моему глубокому убеждению,которое основано на внимательном изучении кандидатов в депутаты от партии Корбана- это сборище маргиналов. Но если  Корбан- это опытный и жестокий рейдер,у котоого есть собственное кладбище, то остальные учасьгики группировки - банальные проходимцы,не устроившиеся по жизни ввиду собственной неполноценности. 

avatar

Сева к К

02 липня 2016 17:55

Два нарика, Сева и Проспектрвский! Бурбак вас видал в...! Так шо закройте свои маскулные рты! А в областной больнице провести максимально открытый конкурс с возрастом участников до 55 лет, и тогда возродится больница и помогут больным! Вот яркий пример Грушко, организатор, доктор, молодец. За короткий период поднял больницу с руин! а Ушаков загнал в руины!

avatar

Фастрвская

02 липня 2016 18:01

Зрозуміло, що представники Ушакова та Малишевсько-Кобевчихи гадять один на другого (є за що боротися).А мені дивна байдужість Чернівчан.Я запропонував просити і дуже просити головного лікаря Сторожинецької районної лікарні,щоби він хоча би на час взявся підняти нашу обласну лікарню.Впевнений, що він не захоче ( навіщо йому з під ринви та на дощ).А кому цікаво, поїдьте подивіться, яка в Сторожинці лікарня, як в Парижі.Хотілося би мати таку і в Чернівцях.

avatar

Валерій

02 липня 2016 18:03

На чому основується твоя не байдужість за голов.лікаря Сторожинця ми вже всі здогадались, молодець стараєшся. Ти нам ще розкажи за БАРДАК в Сторож. поліклініці, де врачі вештаються в робочий час, а люди стоять під кабінетами, де дідок-психіатр взагалі забив на роботу, де щоб остаточно проштампувати довідку стоїш за двума печатками 45 хвилин, бо тітонька десь носить свій зад.

avatar

до Валєри

02 липня 2016 18:15

С Ваших слов видно, что Оля нужный Ушакову человек? 

О чем Вы говорите, какой Сторожинец, какой Плегуца? Вы его паспорт видели, деду уже 70!

avatar

К Линде и Валерию

02 липня 2016 18:19

Имели тебя с твоим Бурбаком на ... А по сути, Федорука (!) заслужено, на ФастОвской и не только уважают больше чем Грушка. 

avatar

к ФастРвская

02 липня 2016 18:24

Ничем.Они очень временные попутчики. Бурбак никогда н кому не помогал.Он использует людей,Ульянов Ленин называл таких полезными идиотами. Для Бурбака все люди это полезные идиоты. Его интересуют грядущие выборы,рейтинг Навозного Фронта нулевой, нужны услужливые журналисты и  ресурс. Бурбак далеко не дурак и прекрасно понимает весовые категории Ушакова и Кобевко.Он не будет топить себя ради Кобевко и Малышевского.Кобевко ему нужен больше против Василия Продана. Для Бурбака наибольшая головная боль это Василий Сафронович и Оксана Петровна. Это единственное настоящее сопротивление против клана Яценюка.Смотрите на вещи шире. Снять Ушакова и устроить своего-уровень Кобевко и Малышевских.А уровень Бурбака-защищать клановый бизнес Яценюка и свой. Как вы думаете,чьи интересы в приритете?.

avatar

Сева к Проспектовскому

02 липня 2016 18:25

Наконец-то увидел диалог двух думающих людей.Думал все выехали.Аль нет!

avatar

Муля Черновицы

02 липня 2016 18:36

До до Валєри.По перше ми з Вами не на ТИ.По друге в кожній установі є недобросовісні працівники і хто там в Сторожинецькій поліклініці де ходить я не знаю. Я Чернівчанин.По третє я головному лікарю Сторожинецької лікарні в паспорт не дивився.Можу сказати одно, що честь йому і хвала за таку лікарню. А таким як Ви завжди все не так тому, що сам ні на що не здатен.Я запропонував як варіант, бо такої лікарні немає в цілій області.А якщо як Ви кажете Плегуці 70 то дай йому БОГ ще 70.Такі люди на землі потрібні.

avatar

Валерій

02 липня 2016 18:47

Что-то Кац задерживается, я так впечатлился его суждениями за тех двоих, что уже не могу сидеть и не спрашивать вопрос

avatar

Проспектовский

02 липня 2016 18:56

Реально шум из ничего! Все в ОКЛ знают, что Оля шизофреник с навязчивой идеей, и все это говорят в слух, но никто не говорит ей лично, только потому, что не хотят связываться. Ибо есть только ее мнение и не правильное. А если кто и скажет, что она не права, так сразу этот человек позиционируется как враг не ее лично, а всех АТОвцев! Стандартная политика Большевиков! Пусть покажет на что она сама способна, без 20-ти крикунов за спиной. 

avatar

Эскулаб

02 липня 2016 20:23

Ескулаб, все точь-в-точь, респект.

avatar

Черепичник

02 липня 2016 20:56

Колеги, а чому підписи збирають тільки в обласній лікарні? Де справедливість? Пускайте лист по всіх лікарнях міста та області. Думаю, тільки в самих Чернівцях без області ви 2-2,5 тис. зберете. Скільки треба підписів, щоб Мунтян нас почув?

avatar

справедливість

02 липня 2016 21:00

Не в бровь а в глаз.

avatar

Уролог Ваня эскулабу

02 липня 2016 21:04

 Краще створіть електронну петицію. Ви необхідну кількість за 2 доби назбраете і тоді як скажете Кобевко: "чемодан-вокзал-ОКЛ"

avatar

саша до справедливість

02 липня 2016 21:08

золоті слова. А на ФАП вона не хоче? 

avatar

123

02 липня 2016 21:49

А Кац правий на рахунок Малишевського. Його дійсно мамка відправила в Ато щоб розбити любовну інтригу. І звісно був би він там хірургом то з санітарною сумкою звісно б не фоткався. Санітарна сумка для санінструктора або для фельдшера  в кращому випадку. Операції на передовій ніхто не робить. Хіба що жгути накласти щоб кровотечу зупинити і знеболююче вколоти. І яке горнило війни вони пройшли, Користі ноль від них там було. А хто дійсно воював той не піариться, а прийшовши на гражданку далі продовжує працювати. А ці що роблять - хіба заважають працювати, стару черепицю рахують, або піаром на каналах займаються. То в мене така думка може їх там грушники найняли щоб вони диверсії в тилу робили.

avatar

123

02 липня 2016 22:26

краще наведіть порядок що ліс не вивозили з Буковини вместо того щоб херньою страдати. http://h-manchulenko.vkursi.com/8743.html

avatar

буковинець

02 липня 2016 22:48

Что значит, хочет или не хочет на ФАП? Она же не спрашивает у других, чего они хотят? Я не понимаю, почему ее вообще должны слушать и перед ней отчитываться? Из-за таких весь бардак в стране и происходит. 

avatar

Эскулаб к 123

02 липня 2016 22:48

На найближчій сесії облради парочку-твікс за передок і на йух !!!

avatar

Активіст

02 липня 2016 23:10

Чого це всю увагу приділяють обласним закладам охорони здоровя,  Але попри все що фінансування обласних закладів гірше, оснащення міських закладів бажає бути кращим. Для прикладу стикнувся з такою проблемою як відсутність в міському тубдиспансері звичайного компютера в лікарів що ведуть прийом, який на сьогоднішній день не раз бачив на мусорці навіть старі викидують. Моїм знайомим провели компютерну томографію легень, де діагностували туберкульоз який не було видно на звичайних рентгензнімках. При зверненні з заключенням компютерної томографії та обстеженням записаним на CD диск лікар туб диспансеру не в змозі подивитися обстеження так як в жодному кабінеті нема банального звичайного компютера. І це при тому що навіть флюрографію на сьогоднішній день виконують на цифрових флюрографах і як вони її дивляться роздруковану на звичайному папері, де нічого не видно хоча на екрані монітора компютера видно все набагато краще. Нонсенс що лікарі працюють в умовах оснащення СССР коли техніка пішла вже вперед. І як вони не піднімали це питання раніше. Як вони лікують хворих? Я в шоці.

avatar

хворий туберкульозом

03 липня 2016 09:13

Ушак і Дяк то 2 старих алкаша і поблядушніка. Не то шо кобевчихи усіх бабів вже бояться. Такі керівні органи треба на увеселительних заходах показувать якшо не гидко.

avatar

Перст

03 липня 2016 10:05

Шоб Вы так жили, как я на это смеялся. Ездил за фишь на Днестр, был без интернету. Сейчас дома читаю ваши коментарии. Много гамна вылили. Успокоились?

А теперь слушаем старого еврея. Вы тут как босяки спорите. О чем то спорите? Кто лучше Ушаков или Плегуца, шо то за фотки с Яныком, шо там Олькин папан натрепал, шо то за офицер-санитар и всякое разное?

Тут инсайдер пару месяцев весточку кинул, думал пусть полежит, для нормальных людей не дюже интересная, а сейчас я себе вспомнил. Так там опять про Олю Кобевко. Не такая она и простая как ее неряшливый вид за нее говорит. Сила где брат? Сила в языке.

Был у Оли мужиньок, как и ее батяня любил рюмочку одну другую закинуть. Не любила она его, но сыночек вышел суперовий. Фамильный орден Оля зберегла, осталась Кобевко, а шоб потом иметь нарицательное имя по всей Буковине. Так вот, будучи сильно вмазаным за рулем ее бывший совершил аварию. Очень хорошо шо без жертв. И шо вы думаете было дальше? Пока не знаю каким образом, Оля госпитализировала алконавта-водилу в больницу скорой помощи з диагнозом сотресения головного мозга. А не виноват он. Головка закружилась от горькой, бидосю. Тут на помощь приходит папик Петро и по звонку от Бурбака закрывают этот вопрос. Вот это сила и справедливость. Мы за правду, мы за мир!

Писал я вам раньше как Олю то на работу взяли. Регионалы помогли. Регионалы раньше были везде, и у власти и в школах и в больницах. Вы думаете, если бы Плегуца не был регионалом, удалось бы ему шото сделать? И я вам таки хочу сказать, что при них сделали очень много в других районных больницах области. Не будем им ставить памятники, они как пришли так и ушли. Кое-кто видит реинкарнацию, а вот оно так и бывает. Если сами не можите шото сделать, прийдут другие и сделают. 

Оля на них гонит, что они жить мешают. Мой тебе совет. Меньше бегай по митингам, майдананах, а больше работай. У ней надбавка 60% к зарплате за работу с больными СПИД, а в отделении ее не видно. Да сейчас поднимут хай, какой она шикарный доктор, как начитана, как умеет личить. А как она умеет лечить? Посмотрите на ее орлиные когти, кто видел у нормального врача ногти, которые заворачиваются внутрь? Под ними и на языке столько грязи, что упаси вас подходить к такому врачевателю.

Вот так. Иду чистить фиш, буду жарить, хочу кушать.    

avatar

Кац

03 липня 2016 19:57

А ну-ка старина Кац,как подкрепишься кальцием с фосфором поведай про этого хирурга типа. А то ты все об ней да об ней.

 

avatar

Муля Черновицы

03 липня 2016 20:26

Для Мули.

Да ты понимаешь сложнее с Малишевским. Все зачистили :-)

Информация конечно есть, еще не время для выстрела.

avatar

Кац

03 липня 2016 20:44

а може кто в курсе скоко щас в ОКЛ народу на 0,1!! ставки трудится? по 200рубликов.??

avatar

кадровик

04 липня 2016 00:49

От хито.опий Чорней, то стрічка новин оновлюється щогодини, але тепер, задля рейтингу на бруді в адресу Ушакова, підчищає старі новини, щоб ця інфа з п’ятниці(!) залишалася на полосі

avatar

1

04 липня 2016 09:41

У нас в країні біля мільону бувших членів партії регіонів,ще декілька мільонів бувших членів КПСС та ВЛКСМ, при чому самі активні з останніх зараз на ключових посадах оновленої влади, як виконавчої, так і законодавчної. Ще, напевно, біля мільйону різник керівнків та чиновників, в кабінетах яких були портрети усіх президентів. Може їх усіх відсторонити від роботи, люструвати, лінчувати, що ще можна їм зробити? Хто працювати буде?

Мені не подобаються ті крапки, які намагаються поставити в кінці кар'єри Гонці або Ушакову. Іх люстратори поки не зробили тисячної долі того, що вони, які утримали заклади в дев'яності, які без фінансування та при відсутності державної доктрини розвитку галузі, вримали заклади на плаву.

За сімейні подряди згідний. Це вилика шкода для державної медицини, коли дочки-внучки-коханки разом з папами керують закладами та використовують адмінресурс для збагачення. Створюйте приватні клініки та розвивайте сімейний бізнес. Але Ушакова В.І. це не стосується, його син - рядовий лікар. А той хто посилає його на війну має вкликий гріх, тому що не знає обставин ... Не маю права говорити, але ніколи не вказуйте пальцем коли чого не знаєте

avatar

Не витримую

04 липня 2016 10:26

В мене питання до комісії з питань охорони здоров'я: чи перевіряли Ви законність перебування на посаді директора Департаменту охорони здоров'я пані Андрієць О.А.??? Вона на засіданні комісії "наполегливо" стверджувала, що Ігор Малишевський не підходить на посаду головного лікаря, тому що не відповідає кваліфікації згідно МОЗ. Коли пані Андрієць прийшла на посаду директора департаменту, то її кваліфікація підходила? Чи мала вона стаж та вищу категорію по організації охорони здоров'я. Адже до дого вона керувала кафедрою і стажу роботи в галузі організації охорони здоров'я в неї не було! Чи з самого початку її перебування ЗАКОННЕ??? Хто особисто перевіряв її кваліфікацію як керівника?

avatar

Буковина рулить!

04 липня 2016 12:31

"Мені татко сказав шо я буду главной лікаршей та бальшой начальницей даже якщо я тупа, как черепіца".

 

avatar

Оля-Черепица

05 липня 2016 20:17

Кобевко і головний лікар-це несумісні речі! Та і звичайним лікарем треба ще перевірити чи їй можна бути... Огляд психіатра точно не завадить

avatar

Лікар

07 липня 2016 12:54

"Хамство — це кал, який виходить через рот!"

Народ! Скільки можна бруду та наклепів поливати один на одного?! Невже не втомились? Яка вам різниця в кого який портрет на столі чи хто чий синочок або донька. Хіба так можна оцінювати людей? Є один критерій - це те, що і як людина робить на своїй посаді, чи досягла позитивного результату, чи оправдала довіру підлеглих чи має реальну повагу серед колег...А все решта немає значення. І було б добре якби кожен займався своїм, а не ліз в те у чому тямки немає. І ще найголовніше  — не срати тим, хто навколо тебе. Вдалого дня!

avatar

соціум

17 липня 2016 21:01