Ушаков через суд призупинив конкурс на свою посаду

Ушаков через суд призупинив конкурс на свою посаду

04.07.2018, 14:32

Департамент охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації повідомляє, що ухвалою  Шевченківського районного суду м. Чернівці від 25.06.2018 року про забезпечення позову по цивільній справі за позовом Ушакова В.І.:

         – зупинено дії наказу Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації від 29.05.2018р. №404 «Про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря обласної комунальної установи «Чернівецька обласна клінічна лікарня» до вступу в законну силу судового рішення в справі за позовом Ушакова В.І.;

– заборонено Чернівецькій обласній раді та Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації проводити  конкурс на зайняття посади головного лікаря обласної комунальної установи «Чернівецька обласна клінічна лікарня» до вступу в законну силу судового рішення  за позовом Ушакова В.І., до розгляду справи по суті і набранням рішення суду законної сили.

http://www.medcv.gov.ua/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малишевський: Звільнення Ушакова – це крок до нової якості медичної галузі краю

Майнова комісія облради не продовжила контракт з головлікарем обласної клінічної лікарні

1


КОМЕНТАРІ (4)

У  єдиному державному ресєстрі судових рішень виложити цю ухваалу чомусь не наважуються.  Раніше за цю посаду треба було занести до обласної ради за посаду  головного лікарая від 100 тис. зелених. У обласній раді кажуть, що зараз гроші не беруть, а тому Ушаков вирішив цю суму занести до Шевченківського районного суду.   Ушаков забув, як без конкурсу   20 років тому був призначений на цю посаду?

avatar

...

04 липня 2018 22:37

Так він уже немолодий чоловік, напевне пенсійного віку. Не хоче йти з посади -- нехай бере участь у конкурсі.Якщо відповіда віковим вимогам

avatar

Антон

04 липня 2018 23:45

Правовий нігілізм. Нехтування законами України самими суддями. Саме низкою законів зобов'язано призначати головних лікарів на посади терміном від 3-х до 5-ти років. Судді інтерпретують це як неодноразово продовжені контракти, тому вони і безстрокові. Чи не той же суддя заборонив проводити конкурс на головного лікаря чернівецької стоматполіклініки? До речі, Струк В.І. ( бувший головний лікар стоматполіклініки) знову став головним лікарем. Суд поновив як незаконно звільненого з посади. Це ж чекає і Ушакова. Тобто Верховна Рада України із своїми законами і Кабінет Міністрів України із своїми постановами - для суддів не указ. Прізвища суддів де ????? А взагалі, яб назвав ці випадки просто - "ціна робочого місця". За них мабуть, варто боротися.

avatar

Буковинець

05 липня 2018 10:14

Андрієць розуміє, що при теперішній каденції обласної ради з Малишевським та Кобевко, у останньої немає шансів пройти на посаду головного лікаря ОКЛ. От і  вирішили затягнути конкурс до  слідуючих виборів, поки Ушакова не винесуть вперед ногами з обласної клінічної лікарні.

avatar

аватар

05 липня 2018 13:37