'Уроди' з Чернівецької міської ради написали заяву проти студентів, - Москаль

"Уроди" з Чернівецької міської ради написали заяву проти студентів, - Москаль

29.12.2013, 01:39

Cуб'єктивні підсумки ведучої Надії ВІРНОЇ півторагодинного ефіру VIRNA Розмова Наживо з Геннадієм Москалем:

- невідомо, скільки ще людей і депутатів виявляться підозрюваними у справі побиття Тетяни Чорновол. бо правоохоронні органи одразу зполітизували цей злочин, аби відтягнути увагу від власне факту побиття (Москаль проводить аналогії з казкою "Рукавичка"). справжніх виконавців та замовників ця правоохоронна система не покарає

- що чекати далі? Майдан буде тривати доти, доки не буде перезавантажено владу. але немає певності, що люди в 15 році знову не оберуть цю владу.

- за кожним опозиційним депутатом ведеться стеження контррозвідкою як за агентами спецслужб інших держав (навіть тих, які не мають своїх служб), аби робити обшуки, стеження, прослуховування без дозволу (це у відповідь про проникнення в квартиру Москаля в Чернівцях, злочин щодо цього не розкрито, у Москаля навіть до цього часу не взяли пояснень)

- кредити і договори з Росією - це для того, аби створити слабку буферну зону з ЄС, аби лякати Україною (слабкою, нестабільною) росіян.

- Москаль подав до Європейського суду з прав людини позов щодо незаконної зміни Конституції в 2004 році

- Москаль написав 45 заяви про вчинення злочину (щодо побиття журналістів) - жодної реакції. наразі депутати працюють з іноземними журналістами, аби ті через свої країни вимагали притягнення вищого керівництва України до відповідальності через Міжнародний кримінальний суд за побиття журналістів

- ця влада з корупцією боротися не буде

щодо Буковини

- "уроди" з Чернівецької міської ради написали заяву проти студентів.

- в Чернівецькій ОДА та облраді диктатура (режимний об"єкт тощо)

- область має 0 на капітальні видатки в проекті бюджеті 2014 року, і дуже мало коштів загалом в порівнянні з минулими роками. коштів на розвиток немає.

а загалом, то Москаль прогнозує, що в 2014 році буде зміна влада.

слухайте і робіть висновки

1


КОМЕНТАРІ (1)

Кто бы говорил,продажный мень который контролировал всю контрабанду , отпускал бандитов за деньги и отправлял в тюрьмы  неугодных.

avatar

Всё помню

28 грудня 2013 23:00