Гройсман визнав, що  Федорук і Бурбак мають рацію: Уряд підтримав ініціативу щодо ремонту злітно-посадкової смуги Чернівецького аеропорту (оновлено)

Гройсман визнав, що Федорук і Бурбак мають рацію: Уряд підтримав ініціативу щодо ремонту злітно-посадкової смуги Чернівецького аеропорту (оновлено)

10.06.2016, 22:14

Під час сьогоднішнього візиту до Чернівецької області прем'єр-міністра України Володира Гройсмана стало відомо, що уряд підтримав пропозицію чернівецьких народних депутатів Максима Бурбака і Миколи Федорука (фракція "Народного фронту") про виділення коштів на капітальний ремонт злітної смуги.  Є рішення уряду про виділення Чернівцям понад 23 мільйонів гривень на реконструкцію злітно-посадкової смуги аеропорту.

Нашу з Миколою Федоруком ініціативу щодо фінансування капітального ремонту злітно-посадкової смуги Чернівецького аеропорту підтримав Уряд, - прокоментував дане рішення народний депутат України Максим Бурбак. -  Вже сьогодні провели нараду за участі Чернівецького міського голови Олексія Каспрука, директора Украероруху Дмитра Бабійчука та директора аеропорта Бориса Морського щодо подальшого розвитку нашого летовища. Незважаючи на спротив деяких депутатів з "рідного міста" - він буде функціювати.

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук теж задоволений рішенням уряду:

Аеропорту у Чернівцях бути! Мав сьогодні можливість подякувати від громади прем'єр-міністру Володимиру Гройсману за підтримку ініціатив нардепів Миколи Федорука та Максима Бурбака щодо виділення державних коштів на наш аеропорт, - написав Олексій Каспрук у ФБ. - Вже цього року аеропорт отримає від держави на реконструкцію злітно-посадкової смуги понад 22,6 млн.грн. Державна цільова програма розвитку аеропортів, затверджена Урядом Арсенія Яценюка, запрацювала. Дякую усім, хто допомагав - тим депутатам міської ради, які розуміють важливість існування аеропорту, Мінінфраструктури, ДП Украерорух, особливо, трудовому колективу аеропорту, який допоміг відстояти майбутнє цього підприємства і майбутнє Чернівців в сесійній залі Ратуші. 
Тепер спільними зусиллями працюємо над тим, щоб усе заплановане вдалося, роботи багато, але вірю, що все буде ОК! Чернівці матимуть повітряні ворота:)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, що Гройсман приготував Чернівцям

Нагадаємо на прес-конференції 04.05.2016 у Чернівцях народний депутат України Максим Бурбак поділився своїм баченням шляхів виведення з кризи чернівецького летовища. І також згадав події, які мали місце два роки тому. Про це повідомляв кореспондент BukNews.

- Повернемося у 2014 рік – час до виборів Чернівецького міського голови. Тоді я сказав, що виділяти шість  мільйонів гривень з бюджету міста Чернівці на ямковий ремонт злітно-посадкової смуги – неправильно. Насправді там нічого суттєвого не зробили, тому що я залучав спеціалістів, які зробили фаховий висновок. Усе що зробили – це реально витратили гроші на вітер. Я тоді казав, що хтось хотів отримати відкот.

 Таких ремонтів там не потрібно. Нам нарешті треба зробити  капітальний ремонт і по довжині, і по ширині смуги. Якщо це державницьке рішення депутати усвідомлять, то честь їм і хвала! І це врятує наш аеропорт.

Колегу підтримав народний депутат України Микола Федорук. За його словами, «недолугі депутати», які думають що боряться проти Каспрука, насправді боряться проти міста.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Тобто попередній премєр непідтримував цю ініціативу? !!

avatar

петро чернівці

11 червня 2016 00:02

Вже цього року аеропорт отримає від держави на реконструкцію злітно-посадкової смуги понад 22,6 млн.грн. Державна цільова програма розвитку аеропортів, затверджена Урядом Арсенія Яценюка, запрацювала.

avatar

Петру

11 червня 2016 09:33

Наш  Яценюк,  кроме  развала  Украины, обнищания  украинцев,  умышленного  развала  БУКОВИНЫ,  и  подобное  для  всех ,  НЕ  ПРИНЕС за  всю  свою  вонючую  жизнь!  Пройдет  немного  времени  иего  отдадут  под  суд1

avatar

НВ

11 червня 2016 09:40

Вы абсолютно правы.Столько горя,как Яценюк,стране не пр носил еще никто.Даже все вместе взятые попередники не приносили такого разрушения. Он не только загнал каждого из нас в нищету,но и утопил страну в тотальной лжи.Видимо учился у комувнистов.Последствия его руководства получим в ближайшем будущем.

avatar

к НВ

11 червня 2016 13:57