«УКРОПівець» Ігор Малишевський: Ми були першими і громада нас підтримала»

«УКРОПівець» Ігор Малишевський: Ми були першими і громада нас підтримала»

15.03.2017, 18:06

Голова комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей, «укропівець» Ігор Малишевський прокоментував результати вчорашнього голосування позачергової сесії обласної ради  за підтримку торговельної блокади ОРДЛО.

-          Проект рішення "Про звернення Чернівецької обласної ради до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України щодо підтримки торговельної блокади" зареєстрував в облраді ще 13 лютого 2017 року, - сказав  Ігор Малишевський. -  У тексті свого звернення до керівництва держави, зокрема, зазначив: «Вважаємо, що в умовах, коли війна, розв’язана РФ проти України, продовжується, торговельно-економічні відносини, внаслідок яких бойовики відправляють на підконтрольні Україні території свої товари, повинні бути перекриті».  Як засвідчило двогодинне обговорення цього питання на 11-й позачерговій сесії обласної ради, що відбулося за участю громадських активістів, волонтерів та добровольців, це було вчасна і зважена пропозиція. Сьогодні Рада національної безпеки і оборони України, на пропозицію Президента України,  теж прийняла рішення про повну зупинку транспортного сполучення з окупованими територіями  та переміщення вантажів через лінію зіткнення. З 13:00 години середи всі авто і залізничні шляхи до лінії розмежування перекриті. Щиро вдячний колегам-депутатам, які спочатку взяли за основу, а відтак ухвалили мій проект з деякими доповненнями в цілому. Це рішення правильне і його прийнято своєчасно! 

На відео: Виступ І.Малишевського на сесії обласної ради!  Член фракції УКРОП зачитує звернення!

На фото: Фракція УКРОП з 6:00 чекає на початок позачергової сесії обласної ради щоб розглянути звернення щодо підтримки торговельної блокади!

1