УКРОП змагатиметься за депутатські мандати в радах Герцаївської та Заставнівської ОТГ

УКРОП змагатиметься за депутатські мандати в радах Герцаївської та Заставнівської ОТГ

08.04.2018, 14:05

У Чернівецькій області територіальні виборчі комісії зареєстрували 42 кандидатів-укропівців до рад Герцаївської та Заставнівської ОТГ.

 Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП "УКРОП".

Укропівці Буковини серед першочергових завдань бачать інтенсивну роботу, направлену на благоустрій сіл, ремонті доріг, соціальних закладів, облаштування спортивних майданчиків, розвитку освіти та налагодженню контролю за розподілом місцевих бюджетних коштів.

«29 квітня буковинський УКРОП змагатиметься на виборах Герцаївської та Заставнівської ОТГ. Для нас завжди головним принципом є не на словах, а на ділі працювати на благо громади та відстоювати права мешканців», – зазначив голова Чернівецького обласного УКРОПу Віталій Ткачук.

Довідка

До складу Заставнівської міської ОТГ увішли Заставнівська міська рада та Вербовецька сільська рада. Чисельність населення громади – 8300 осіб.

Герцаївська міська ОТГ утворена минулого року, до її складу увійшли Герцаївська міська, а також Мольницька і Лунківська сільські ради. Загальна чисельність населення громади становить 6300 осіб.

1