УКРОП закликав підняти прапори на підтримку бійців АТО і панувати у своїй сторонці

УКРОП закликав підняти прапори на підтримку бійців АТО і панувати у своїй сторонці

23.08.2015, 14:07

Українське об’єднання патріотів «УКРОП» в Чернівецькій області вітає земляків з Днем Державного прапора і Днем Незалежності України.

23 серпня – День українського прапора. Для наших хлопців, які воюють на Сході, державний прапор – це оберіг. З ним вони ідуть у бій і за нього вмирають. У День Державного Прапора України вивішуйте на своїх домівках синьо-жовті стяги. Підтримаймо наших воїнів і вшануймо пам’ять полеглих Героїв!.

24 серпня – День незалежності України. Давно прийшов час наповнити незалежність реальним, а не формальним змістом.  Україна і її люди – на майданах, на війнах –  давно успішно склали іспит на політичну зрілість. Залишилося тільки політикам дорости до рівня людей. Прийшов час патріотів, а не гендлярів. 

Щиро бажаємо ніколи не чути від політиків фразу «У цей скрутний для України час» і констатуємо: скрутного часу не існує. Є Україна та її історія, яку творимо тут і зараз. Творимо завзято та гуртом!

Віримо, що ми здолаємо всі турнікети, які стоять на шляху європейської демократії, з честю, шаною та повагою до тих, хто захищає нашу Вітчизну від ворогів. Міць і сила українського духу непереможні!

Пануймо, браття і сестри!

З Днем незалежності України!

Віталій Ткачук

Українське об’єднання патріотів «УКРОП» в Чернівецькій області

1


КОМЕНТАРІ (5)

А ти продажна (видалено адміном)   ТКАЧУК нам не земляк,йди до (видалено адміном)  Коломойського та Корбана тай вивішуй там (видалено адміном) прапори.(видалено адміном) ти нікчемна!

avatar

Ігор

23 серпня 2015 11:22

Яка ганьба!!!! До чого все йде. Щоб українські патріоти склали своє життя за Україну з цим словом на устах, а тепер ці перевертні ткачуки  під гаслом патріотів створювали так звані партєйки з колишніх ригів і пхалися до корита. АГОВ, Скорейко і інші представники МАЙДАНУ, куди дивитися і чому мовчите?

avatar

До ЧОО МАЙДАН

23 серпня 2015 13:48

Тобі зрадник не місце тут на Буковині,геть ,а якщо сам не втечеш то ми бійці ,які повернулися з ато викинемо тебе ,як пса шалудивого(хоча ти і так вже шалудивий)Слава Україні!

avatar

Бандера

24 серпня 2015 08:52

Розгавкались провладні боти!!!

УКРОП - сьогодні єдина опозиційна партія!!!

 

avatar

Микола

24 серпня 2015 09:56

Укроп- опозиційна партія до Українських людей ! Коломойський з своїми поплічниками .як грабували так і в подальшому грабують наш нарід ! Геть укроп з Буковини.

avatar

Миколі

24 серпня 2015 11:28