УКРОП вважає, що два заступники голови Чернівецької обласної ради працюють гірше, ніж працював один?

УКРОП вважає, що два заступники голови Чернівецької обласної ради працюють гірше, ніж працював один?

13.08.2015, 17:55

Принаймні такий висновок можна зробити з обговорення теми підготовки до позачергової сесії Чернівецької обласної ради, яка виникла у Facebook. Дискусію спричинила заява ЧОО УКРОП про те, що "перші місцеві вибори у об’єднаних територіальних громадах не можна призначати з порушеннями". В обговоренні теми взяли участь чинні депутати обласної ради і громадські активісти. 

 Довідково

На позачерговій сесії Чернівецької обласної ради, яка скликається 14 серпня, у порядок денний внесено питання про утворення перших трьох об’єднаних громад на Буковині.

Зокрема, йдеться про:

Великокучурівську сільську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром в селі Великий Кучурів Сторожинецького району Чернівецької області у складі громади села Великий Кучурів, Годилів Великокучурівської сільської ради, село Тисовець Тисовецької сільської ради, села Снячів, Глибочок Снячівської сільської ради Сторожинецького району Чернівецької області. 

Вашковецьку сільську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром в селі Вашківці Сокирянського району Чернівецької області у складі громади села Вашківці, Нова Слобода Вашковецької сільської ради, села Шишківці, Струмок Шишковецької сільської ради Сокирянського району Чернівецької області. 

Глибоцьку селищну об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у смт. Глибока Глибоцького району Чернівецької області у складі громади смт. Глибока, села Червона Діброва та Михайлівка Михайлівської сільської ради Глибоцького району Чернівецької області. 

Також у проектах рішень ідеться про призначення перші місцеві вибори депутатів об’єднаних територіальної громади та голів на 25 жовтня 2015 року.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Двох заступників пора виганяти мітлою. Ходять один за другим і задурно бабло з бюджету отримують.

avatar

Народ

13 серпня 2015 15:19

курка гнати треба, де він, там комунізм!!!

avatar

1

13 серпня 2015 16:40

УКРОП , який очолює тушка, запроданець взагалі немає морального права  щось вважати. Ганьба !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

До відома

13 серпня 2015 16:58

Ткачук тушка продажна лізе у всі дирки  без мила.То регіонам служив то жидкам геть з Буковини зрадника.

avatar

Витя

13 серпня 2015 18:17