«УКРОП» закликає депутатів обласної ради  підтримати збереження ендокринологічного центру

«УКРОП» закликає депутатів обласної ради підтримати збереження ендокринологічного центру

08.09.2016, 16:06

Депутати Чернівецької обласної ради з фракції «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» розраховують на підтримку колег в питанні збереження цілісного лікувального комплексу  Чернівецького обласного ендокринологічного центру.

Член фракції «УКРОП» в обласній раді Ігор Малишевський –  голова медичної комісії, до якої співробітники центру у ще серпні звернулися з проханням допомогти у вирішенні питання його подальшої роботи, уважно дослідив дану проблему. Наслідком стало рішення очолюваної ним постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей, яка виступила категорично проти  будь-яких явних чи прихованих спроб  знищити цілісний лікувальний комплекс  Чернівецького обласного ендокринологічного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Працівники ендокринологічного центру хочуть, щоб Малишевський захистив їх заклад від розправи чиновників з департаменту охорони здоров'я

Депутат-укропівець також відвідав сам центр, зустрівся з трудовим колективом. На загальних зборах працівників Ігор Малишевський пообіцяв  сприяти у вирішенні даної проблеми. Зокрема, винести інформацію з приводу подальшої роботи Чернівецького обласного ендокринологічного центру  на сесію Чернівецької обласної ради.  

-       Депутати фракції «Українського об’єднання патріотів – УКРОП»  зроблять усе можливе, щоб фахівці закладу могли нормально працювати, - сказав її голова, депутат Чернівецької обласної ради Віталій Ткачук. – Наш колега-депутат очолює профільну комісію, яка  уважно поставилася до заяви трудового колективу центру, оперативно розібралася у ситуації і одностайно стала на його захист. Сподіваюся, що колеги депутати підтримають нашу принципову позицію щодо  збереження цілісного лікувального комплексу  Чернівецького обласного ендокринологічного центру. Фракція буде й надалі послідовно відстоювати законні інтереси працівників медичних закладів, в тому числі під час оголошеної оптимізації лікувальних установ.  

Про це повідомлояє прес-служба ЧОО ПП «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Тетяна Таран

08 вересня 2016 14:20