«УКРОП» -  соціальний ліфт для патріотів, здатних швидко змінити систему

«УКРОП» - соціальний ліфт для патріотів, здатних швидко змінити систему

13.07.2015, 20:33

Минулих вихідних у Києві відбувся позачерговий з’їзд «Українського об’єднання патріотів – УКРОП». Партійний захід  відбувся у діловій обстановці, без постановочних шоу  і театралізованих виступів партійних вождів.  Говорили коротко, конкретно, по суті... Так як це личить новій політичній силі, народженій на хвилі революції і загартованій на фронтах війни з Росією.

Констатували існування значної кількості проблем, які не вирішила Революція Гідності.  Тому "УКРОП - це, насамперед, надійна сила, - підкреслив голова Політради партії Геннадій Корбан. -  Ми повинні довести на ділі всій країні, ми готові змінити систему швидко, ефективно, надійно - заради людей. Це всерйоз і надовго".

Член Політичної ради Ігор Палиця відзначив, що сьогодні коло патріотів країни найбільш широке з часів незалежності, воно не обмежується ні за національною, ні за мовною ознаками. Патріоти - це люди, які воюють на фронті, волонтери, які віддають все, що мають, щоб їм допомогти. Це ті, хто вдома чекають тих, хто воює, це їхні друзі. Це бізнесмени, які хочуть працювати чесно. 

"Ми хочемо, щоб у нашій країні було більше багатих і менше бідних. Ми хочемо дати людям альтернативу, дати майбутнє, тому ми всі повинні продовжувати боротися. Нам ніхто не допоможе - ні Захід, ні відставні реформатори - ніхто, крім нас самих", - зазначив народний депутат України, член Політради «УКРОП» Борис Філатов додавши, що партія у своїй діяльності спиратиметься на громадянське суспільство.

Головною метою створення партії "УКРОП" є об'єднання всіх патріотів України заради радикального реформування системи влади і проведення докорінних змін у державі, яких зараз потребує суспільство. Тому долучитися до партійної роботи можуть всі громадяни, які є патріотами. Проте партія не стане відстійником для делегування  у владу колишніх комуністів чи  регіоналів.  Для цих людей дорога в УКРОП закрита.

Перевагу тут віддають молоді, людям середнього покоління, які вже проявили себе у громадському житті, підприємницькій, іншій суспільно корисній діяльності. Проте для завершення процесу реформування країни  потребують об’єднання своїх зусиль. "Тільки вільна людина, має можливість заробляти гроші, може бути опорою вільної держави", - підкреслив Ігор Палиця.  Тому «УКРОП» - це своєрідний соціальний ліфт для таких людей, який відкриє їм дорогу і приведе до влади. І саме такі люди,  які реалізували себе, зможуть змінити країну. 

На форумі було обрано керівні органи - Політичну раду та Контрольно-ревізійну комісію партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». Головою Політичної ради УКРОПу обрано Геннадія Корбана. Членами політради партії стали Борис Філатов, Ігор Палиця, Геннадій Корбан, Андрій Денисенко, Дмитро Симанський, Євген Терехов.

У роботі з’їзду взяли участь делегації з усіх областей України, в тому числі з Буковини. Чернівецьку область, зокрема, представляли депутат Чернівецької обласної ради Віталій Ткачук, лікар Ігор Малишевський, який рік прослужив у різних гарячих точках у зоні АТО та ін. (На фото).

"Фінал робочого з'їзду партії УКРОП. Вирішив сфотографувати на пам'ять великих людей з великим політичним майбутнім", - написав один з лідерів партії Геннадій Корбан на своїй сторінці в Фейсбук.

Познайомитися з офіційними документами партії «УКРОП», приєднатися до  об’єднання патріотів  можна у чернівецькій громадській приймальні партії за адресою: вулиця Шіллера, 5 (0673528787). 

 

Повідомляє прес-служба депутата Чернівецької обласної ради Віталія Ткачука.

1


КОМЕНТАРІ (14)

Хороша нова парті! Таких б побільше!

avatar

Андрій

13 липня 2015 18:05

Це правда. Потрібні молоді люди, які хочуть і головне вміють щось робити в щось змінити ! Бо тепершнє керівництво  - псевдопатріоти яких революція привела до влади, а вони виявились негідниками! Вірю що Корбан, який захистив Дніпропетровськ, захистить всю Україну від ворога і головне від сьогоднішніх корупціонерів та контрабандистів!

avatar

Чернівці

13 липня 2015 18:12

О, а чого там на вікні написано Ніхто,крім тебе? Це ж інша структура? Здається колишніх афганців? Чи вони теж вже в УКРОПі?

avatar

Ніхто,крім тебе

13 липня 2015 18:24

  Да буковинська партія достойна-там зрадники, які писали доноси на студентів під час Революції Гідності і ВІТАЛЬКА про якого знято фільм. Недаремно до Чернівців приїздили євреї, мабудь робили посвячення в партію, шляхом обрізання.

avatar

111

13 липня 2015 18:25

  Ніхто крім мене- збиває бабки з лісників. Ніхто крім тебе-це маланські хитрощі для дебілів.

avatar

Сергій

13 липня 2015 18:30

Мер Твій друг воскрес в укропі?

хтось в капусті народжується, а хтось в укропі? Гагага

avatar

Тарас

13 липня 2015 18:41

Забагато слів, забагато партій, забагато об'єднань, забагато говорільні, та дуже мало діла. Поки, зарано плескати у ладоні, бо щось ще з'явилося на циркової арені, як би це не була чергова буфонада з кількома новим клоунами, накшталт Ляшка, Занадто багато планів та обіцянок- приклад обіцянки пана Президента та виступи Яценюка з дуже "розумними речами", а що це дало україни, бачити можна кожного дня на екранах телевізорів.

avatar

Матвій Гаценко

13 липня 2015 18:55

Як побачив що Ткачук  в УКРОП - мову відняло. Думав що це дійсно щось нове,  патріотичне, а туди заносить  . Про що мова друзі?

avatar

РЖУ аж заносить

13 липня 2015 19:34

Побачили знайоме слово "УКРОП" - і проголосували - на це сподівається і Ткачук і Вікнянський, тому дуже швидко перефарбувалися  у патріотичні. Знову хочуть здурити простий народ, та не вийде!

avatar

Петро

13 липня 2015 20:08

І ось таке фотографується на фоні бійців - патріотів. Хтось воює а хтось використовує це в своїх власних політичних цілях. Гарно написано, що партія не стане відстійником для делегування у владу колишніх регіоналів , давайте поцікавимось, як цей свіжий укропівець , разом з татом голосував у облраді !

З самого початку були сумніви з приводу новоствореної партії , а тепер все зрозуміло повністтю, якщо вони таких приймають в свої ряди.

Заодно , автоматично , можуть вписати в свої ряди ще 50% депутатів обл та місьрад.

avatar

Чернівчанин

13 липня 2015 21:11

ви рiвнI 00000  цеБуковина!!!А ви ми це всi знаемо!!! це для вiтнянського ! Великий  волонтер Ткачук , прокоп цiна 100 гривень студент на велосипедику!

avatar

Ромка

13 липня 2015 21:55

Ох як боти напали. 

я вам співчуваю!!!! Проти вас працює вся система, всі партії!!! 

надіюся ви не витримаєте і переможите!!!!!!!!!!!!!!

avatar

Патріот

13 липня 2015 23:38

А  де ж  сайт  партії ?  і  звідки  взялися  " делегації "  якщо  партію  неділю  назад  зарєєстрували ?  Знову  набрали  своїх  людей  з  бізнесу  і  оформили  патріотами -  ще  одне  незрозуміле  об"єднання

avatar

Катана

14 липня 2015 13:19

А  де ж  сайт  партії ?  і  звідки  взялися  " делегації "  якщо  партію  неділю  назад  зарєєстрували ?  Знову  набрали  своїх  людей  з  бізнесу  і  оформили  патріотами -  ще  одне  незрозуміле  об"єднання

avatar

Катана

14 липня 2015 13:19