УКРОП – лідер зростання рейтингу

УКРОП – лідер зростання рейтингу

21.10.2015, 17:14

Результати соціологічних досліджень, як всеукраїнських, так і на місцях демонструють стрімке зростання електоральної підтримки виборцями молодої патріотичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Згідно з отриманими результатами, УКРОП є лідером зростання рейтингу в абсолютному вимірі з-поміж так званих старих, так і нових постмайданних партій.

Рейтинг УКРОПу, на відміну від інших учасників виборчої кампанії, які вичерпали ресурс електоральної підтримки, демонструє тенденцію до зростання. Якщо протягом останніх двох місяців резерви лідерів перегонів не змінились, то в УКРОПу вони суттєво виросли.

У разі продовження зростаючої динаміки УКРОП не тільки гарантовано буде представлений як у місцевих радах, так і у новому парламенті, але й може зайняти перше місце на виборчих перегонах.

Якби вибори відбувалися на початку жовтня, то понад 13 % виборців, які визначилися зі своїм вибором, підтримали б УКРОП. Такі дані  оприлюднив у вівторок Центр соціологічних досліджень ЧНУ з посиланням на результати соцопитування "Місцеві вибори-2015. Чернівці".

Соціологи також засвідчують, що виборці УКРОПу найбільш впевнені у своєму виборі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Чернівецької міськради проходять сім партій, - соцопитування

У Чернівцях «Рідне місто» підтримують старші люди з прорадянським мисленням, які ще вірять у ковбасу за 25 копійок, - соціолог

1


КОМЕНТАРІ (2)

Цих пацанів треба в бочку до огирків...

avatar

Революціонер

21 жовтня 2015 19:19

Цих пацанів потрібно в місцеві ради для наведення порядку!!!

avatar

Орися

21 жовтня 2015 20:04