Український видавець Олександр Красовицький вважає, що відсутність туристів у Чернівцях - це смерть всього, хоча місто ідеально годиться для втомленої Львовом  публіки

Український видавець Олександр Красовицький вважає, що відсутність туристів у Чернівцях - це смерть всього, хоча місто ідеально годиться для втомленої Львовом публіки

29.06.2019, 13:59

Український видавець, генеральний директор і основний власник видавництва «Фоліо» (Харків) Олександр Красовицький опублікував на своїй сторінці у ФБ світлини Чернівців. 

Добірки фотографій супроводжуються короткими коментарями, які користувачі активно коментують. "Чернівці. Велика прогулянка Кобилянською. Книгарні, ресторани, відсутність туристів", - прокоментував одну з фотодобірок пан КрасовицькийВодночас гість вважає, що "тут есть свои успешные лидеры книжного и фестивального бизнеса, Svyatoslav Pomerantsev".

Читачі одразу перепитали: відсутність туристів - це погано чи добре. "Це смерть всього в місті", -  відповів видавець. 

Олександр Красовицький також повідомив, що "недавно давал интервью журналу Панорама и говорил о Черновцах. Публика, привыкшая гулять по Львову, ищет новых мест. Черновцы идеально годятся". 

"Инфраструктура слабенькая. Логистика... Ну и масштаб не тот... Но центр изумительный", - відповів Александр Сюсько.  

У планах основного власника видавництва «Фоліо»  відкриття книгарні у Чернівцях. 

1