Український поліцейський викликав захват відповіддю з приводу російської мови: опубліковано відео

Український поліцейський викликав захват відповіддю з приводу російської мови: опубліковано відео

10.12.2016, 13:01

У соціальних мережах набрала значну популярність відеозапис інциденту за участю співробітника поліції міста Кременчук Полтавської області, який неординарно відреагував на хамство з боку правопорушника.

Відео опубліковане на YouTube.

На кадрах відео зафіксовано, як поліцейський пояснює двом водіям, яке вони скоїли правопорушення. Проте один з водіїв почав грубо висловлюватися на адресу поліцейського російською мовою. У відповідь співробітник поліції заявив, що розуміє тільки українська мова, чим викликав ще більше обурення водія.

Також дана новина набрала значну кількість лайків і репостів на сторінці "24 Каналу" у Facebook.

Джерело: http://apostrophe.ua/

1


КОМЕНТАРІ (17)

Патрульний абсолютно вихована людина і працівник на своєму місці. За кадром не вихована і хамлюча свиня. Ти скотино жереш український хліб, живеш у державі Україна і щей зневажаєш українську мову?..Чемодан, вокзал Россия, козел.Нахальнющий бичараТреба було викликати наряд поліції і рилом в асфальт.

avatar

Валерій

10 грудня 2016 13:00

Чому переважній більшості у Чернівцях з-за Австрійської імперії чиновники вільно володіли німецькою, румунською,українською, жидівською і чому поліцейський у вільній Україні не розуміє російської? Ставати в позу це не патріотизм, це позиція, яка веде до розколу України. 

avatar

Ьомбон

10 грудня 2016 13:30

быдо-инспектор.а к англичанам он бы тоже так говорил *что он он понимает*

просто БЫДЛО

avatar

студенТ

10 грудня 2016 14:40

 Уважаемый,учи свою рідну мову:"Скотино-худоба, нахальнющий-нахабний,про слово"жереш" вообще молчу."Так что по моему, безграмотный лапоть это ты.В школе-то учился?

avatar

К Валерію

10 грудня 2016 15:43

Даже в "цыганской"Румынии быдло циста гаварячее на сурже,через секунду бы уже рыгало на земле и звало маму на помощь.

avatar

К вате

10 грудня 2016 16:10

Безграмотный полицейский вырвал только одну фразу из контекста статьи 10 КУ - 

Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.

{Офіційне тлумачення частини першої статті 10 див. в Рішенні Конституційного Суду № 10-рп/99 від 14.12.99}

Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.

В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.

Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування.

Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.

Если должностное лицо (а также физлицо) не понимает другой (не государственный) язык, то ЭТО ЛИЦО ОБЯЗАНО ПРИГЛАСИТЬ ПЕРЕВОДЧИКА (за свой счёт!), а не заставлять гражданина (любой страны, включая и гражданина Украины!) говорить на государственном языке. Это право зафиксировано во всех процессуальных кодексах Украины, а также нашим парламентом ратифицировано несколько международных правовых пактов по данному вопросу!!!

Исходя из вышеизложенного и, несмотря на то, что русскоговорящий гражданин говорил достаточно эмоционально - ЭТО НЕ ДАВАЛО ПРАВО ПОЛИЦЕЙСКОМУ НАРУШАТЬ ПРАВО И СВОБОДУ НА ОБЩЕНИЕ С НИМ НА РУССКОМ, ЛИБО ДРУГОМ ЯЗЫКЕ!!!

Предметом общения (разговора) между лицами (гражданами) является не язык, на котором они общаются, а суть того, о чём они общаются!!!  Ведь НИКТО ИЗ УКРАИНЦЕВ НЕ ОБВИНЯЕТ ВЕСЬ РОССИЙКИЙ НАРОД ЛИШЬ ТОЛЬКО ЗА ТО, ЧТО ВСЕ ГРАЖДАНЕ РОССИИ РАЗГОВАРИВАЮТ (ГОВОРЯТ) НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ и КОТОРЫЕ ТАКЖЕ СТРАДАЮТ, КАК и МЫ ОТ СВОЕЙ ПОДЛОЙ и ЦИНИЧНОЙ ВЛАСТИ, ГОВОРЯЩЕЙ НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ, ОДЕВАЮЩЕЙ ВЫШИВАНКИ и ПОЮЩЕЙ УКРАИНСКИЙ ГИМН!!!

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

 

095-474-37-54    [email protected]

avatar

Г. Геков

10 грудня 2016 16:23

Ми побачили "продукт Української пропоганди" в формі поліцейського. Цого хлопчика треба по перше ще виховувати, а по друге його потрібно показати лікарю...

avatar

Чернівчанин

10 грудня 2016 16:50

А министра МВД этот дурачок понимает? Или Аваков выучил мову?

avatar

police

10 грудня 2016 17:45

Вдома скотиняко говори собі на якій хочеш мові, а в суспільстві будь добрий на державній.Диви, як ополчилися.А тобі гековська свиньо оказується мало дали, а я ще тоді як побачив в інтернеті тебе побитого, то щей пожалів тебе, а то оказується, що хлопці добре зробили, що тобі мордяку набили бо, ти гімно.А поліцейський умніца, правильно зробив.

avatar

володя

10 грудня 2016 18:29

Путин Володя тебе не родыч?

avatar

Жди меня

10 грудня 2016 18:37

Мерзото-геков, ти під чужими іменами коменти не пиши.Ти як правильно помітив Володя гівно ще те, але ти гівно в квадраті ГГ.Так що ти москаляко тут нам погоду не роби, а їдь звідки приїхав і там гавкай.А з нормальними росіянами ми жили в мирі й дружбі і будемо жити.

avatar

Лариса

10 грудня 2016 18:37

     К "володе"

    Именно, из-за таких безграмотных, как "володя",пишущий собственное имя с маленькой буквы, суржик - "умніца", "гімно", пропускает запятые, а также ставит их после предлогов (после, а не перед "бо"), у нас на Украине ужасный беспредел творит не только власть, но и многие "володи" и "герои" полицейские и сами себя с пеной у рта поддерживают. А потом всё спихивают на русскоговорящих - ОБВИНЯЯ ИХ ВО ВСЕХ НЕГАРАЗДАХ (включая потерю Крыма и войну на Донбасе), НО ТОЛЬКО НЕ СЕБЯ и ТЕХ, КТО У ВЛАСТИ ("щирих" українців)!!! 

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

095-474-37-54    [email protected]

avatar

10 грудня 2016 18:58

     К Ларисе!

     Ну, вот, Не успел я выложить свой ответный комментарий, как тут же появилась поддержка у "володи", такой же безграмотной националистки "Ларисы". Хотя, скорей всего, это всё тот же идиот "володя". 

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

095-474-37-54    [email protected]

avatar

10 грудня 2016 19:07

Полицейский молодец! А всех этих репоедов козьих на родину отправлять,пусть там говорят на великом русском.А то не успеет прищ выскочить как козломорды тут как тут и учат и учат как жить надо других.Иди на балалайке потренькай.

avatar

Серж

11 грудня 2016 10:21

Одевай постолы и дрымбу в зубы.

avatar

сержу

11 грудня 2016 11:37

"володя", "Лариса", "Серж" - один и тот же платный (работающий на власть) комментатор!!! Задача таких ублюдков сотоит в следующем:

1. За гроши (брошенную кость от представителя коррупционной, бандитской власти) любыми способами гробить настоящих активистов!!!

2. Использовать не только изощрённую ложь, но и тупые словесные наезды на всех, кто против беспредела на Украине!!!

3. Сталкивать между собой (натравливать друг на друга!) истинных активистов посредством провокаций, якобы идущих от самих активистов!!!

4. Игнорировать (не обращать внимание) на угрызения собственной совести, если таковая ещё есть у этих ублюдков!!!

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

095-474-37-54    [email protected]

avatar

Геннадий

11 грудня 2016 11:57

Ваш коментар найкращий, бо справді головний шеф цього поліцая - ПАН Аваков інакше як на російській не із’ясняється - І НІЧОГО!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

До police

11 грудня 2016 19:46