Україна очолила рейтинг країн з найгіршими відносинами з сусідами

Україна очолила рейтинг країн з найгіршими відносинами з сусідами

29.07.2015, 01:33

Рівень стабільності і миру в країні змінився до найгіршого за останні 18 місяців після Євромайдана.

У списку країн з самими поганими відносинами зі своїми сусідами Україна посіла перше місце. Про це свідчить дослідження, проведене Інститутом економіки і світу (Institute for Economics and Peace), повідомляє Independent.

Рівень стабільності і миру в країні змінився до найгіршого за останні 18 місяців після Євромайдана. У зв'язку з вторгненням Росії у Донбас загинули 6 тисяч 400 осіб.

Як зазначає видання, відносини з цією країною були ускладнені війною. Через цей конфлікт Україна опинилася в рейтингу навіть вище Сирії.

Для складання списку дослідники оцінили країни і виставили їх від 1 до 5.

Серед країн, які набрали 5: Україна, Сирія, Росія, Північна Корея, Ліван, Азербайджан. Країни, що набрали 4: Південний Судан, Сомалі, Судан, Пакистан, Лівія, Південна Корея, Ізраїль, Іран, Еритрея, Центральноафриканська Республіка, Вірменія.

Росія зайняла третє місце в списку через окупацію Криму в березні 2014 і побоювання, що конфлікт в Україні перейде кордон, зазначає видання.

Більше читайте тут: http://dt.ua/UKRAINE/ukrayina-ocholila-reyting-krayin-z-naygirshimi-vidnosinami-z-susidami-180033_.html

1


КОМЕНТАРІ (1)

Це вже Африка!

avatar

29 липня 2015 14:07