Угрупування Фищука-Ліщуків стоїть за  партією елітного контрабандного одягу, - Салагор назвав прізвища ймовірних причетних

Угрупування Фищука-Ліщуків стоїть за партією елітного контрабандного одягу, - Салагор назвав прізвища ймовірних причетних

21.01.2020, 00:15

Салагор назвав прізвища ймовірних причетних до масштабної партії контрабанди на «Порубному».

Про це у коментарі журналістам телеканалу ТВА повідомив колишній керівник Чернівецької митниці ДФС Микола Салагор.

Салагор назвав прізвища ймовірних причетних до масштабної партії контрабанди на «Порубному» Масштабну партію елітного одягу, про яку сьогодні повідомив глава Держмитслужби Максим Нефьодов, намагались перевезти через пункт пропуску "Порубне" у грудні 2019 року.

"Ця машина була затримана 14 грудня. Пройшло більше, ніж півтора місяці. За цим стоїть угрупування Фищука-Ліщуків", – повідомив Салагор, маючи на увазі родину екс-голови Чернівецької ОДА.

Водночас екс-посадовець зазначив, що "ті митники, які затримували автомобіль – зараз їх не беруть у нову митну службу".

"Фищук же зараз має час і бігає по владних кабінетах, і вирішує питання, щоб повернути назад автомобіль з товаром", – додав екс-глава Чернівецької митниці.

Раніше повідомлялося, що на Буковині силовики затримали масштабну партію елітного одягу та взуття, які намагалися перевезти через пункт пропуску "Порубне" за заниженою вартістю.

1