«УДАРівці» Чернівеччини підтримують молодь

«УДАРівці» Чернівеччини підтримують молодь

01.07.2015, 13:05

У рамках відзначення Дня молоді народний депутат України Григорій Тіміш долучився до організації ряду святкових дійств.

Цього дня у Глибоці в районному будинку культури відбувся концерт. Ініціатором заходу виступив відділ у справах молоді і спорту Глибоцької райдержадміністрації з-за підтримки народного депутата України Григорія Тіміша.

На святковому концерті виступили знана команда КВН «Без понтов», місцевий рок-гурт та інші учасники. Представники місцевої влади нагородили відзнаками найактивніших молодих людей району. Завершився захід виступом Андія Соколюка і Петра Трафюка з авторською піснею «Ти на своїй землі», яку заслужено можна вважати гімном молоді Глибоцького району.

Олена Рєпіна, начальниця відділу у справах молоді і спорту подякувала усім, хто підтримав організації святкувань: «Важливо, щоб молодь була задіяна у різних заходах, адже так ми стимулюємо їх до розвитку, соціально виховуємо. Хочеться подякувати Григорію Тімішу, бо він уже не вперше сприяє організації різних подій і систематично виступає за підтримку молодіжних ініціатив, проектів, грантів тощо».

У селі Подвірне Новоселицького району до Дня молоді був організований традиційний турнір з армреслінгу. До проведення заходу долучився голова первинної організації «УДАРу» села Олександр Незвищук. Спонсором турніру виступив народний депутат України Григорій Тіміш.

– Спорт важливий для людей різного віку, а для молоді – особливо. Тому їх потрібно заохочувати, підтримувати, адже для когось це заняття може стати не просто захопленням, але й професійною справою, – зазначив нардеп.

Григорій Тіміш привітав учасників турніру, побажав досягати якнайвищих висот, а головне – ніколи не здаватися, знаходити у собі сили боротися, переживати поразки і підніматися, щоб досягати ще більшого успіху. Також народний депутат спільно з організаторами обговорили перспективу виведення спортсменів на міжнародний рівень, що ближчим часом може бути реалізовано.

В армреслінгу змагалися учасники не лише Чернівецької, а й з Івано-Франківської, Вінницької та Хмельницької областей. За підсумками турніру переможців нагородили грамотами та грошовими винагородами.

А у селі Магала Новоселицького району голова первинної організації «УДАРу Віталія Кличка» Олександр Гарабаджієв організував змагання з волейболу серед дівчат шкільного віку. Звання кращих виборювали команди з сіл Остриця (Герцаївський район), Магала і Котелеве (Новоселицький район).

З вітальним словом виступила Майя Ракоча, голова Новоселицької районної організації партії «УДАР Віталія Кличка», яка також передала звернення від народного депутата України Григорія Тіміша та побажала від його імені усім учасникам успіху і хорошої гри.

Після визначення переможця, команди нагородили грамотами, обрали кращих гравців, а також привітали наймолодшу учасницю змагань – Вікторію Гураєвську з с. Котелеве і побажали їй такого ж натхнення та азарту, з якими вона провела ці ігри.

1