УДАР просить Фищука перепризначити членів партії Михайла Ямницького головою Путильської РДА та  Василя Молдована заступником голови Заставнівської РДА

УДАР просить Фищука перепризначити членів партії Михайла Ямницького головою Путильської РДА та Василя Молдована заступником голови Заставнівської РДА

18.02.2015, 20:20

Звернення ЧООПП «УДАР Віталія Кличка» до голови Чернівецької ОДА О.Г. Фищука


Шановний Олександре Георгійовичу!

Чернівецька обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» звертається до Вас, як до очільника Буковини, з приводу ситуації, що склалася в деяких районах нашої області. Мова йде про призначення голови Путильської райдержадміністрації та заступника голови Заставнівської РДА. Ми підтримуємо своїх партійців та просимо перепризначити Михайла Ямницького та Василя Молдована на раніше займані ними посади. Цих людей для керівництва районами обирали не ми з вами, а самі буковинці на народних вічах. 

За період свого перебування на керівних посадах М. Ямницький та В. Молдован  неодноразово доводили свою компетентність у вирішенні життєво-важливих для районів питань, за короткий період часу організували та консолідували роботу всіх галузей виробничої та соціальної сфери району в належному напрямку, незважаючи на важкі для нашої держави часи.

Ми розуміємо і поділяємо рішення про відсторонення від виконання своїх обов’язків колишніх регіоналів. Але твердо переконані у тому, що люди, яких на керівні посади призначав народ, повинні залишатися на своїх робочих місцях.

Призначення Михайла Ямницького на посаду голови Путильської РДА відкрито підтримують Громадська рада при Путильській райдержадміністрації, Путильське ГО «Майдан» та більшість сільських голів району та депутати місцевих рад. На захист Василя Молдована виступили чимало громадських організацій Заставнівщини. Зокрема, Заставнівська районна спортивно-патріотична організація «Тризуб» ім. Степана Бандери, Федерація футболу у Заставнівському районі, Заставнівська районна та Чернівецька обласна рада ветеранів та Заставнівська районна спілка ветеранів Афганістану.

Не залишайтеся байдужими до волі громад. При призначенні очільників районів влада повинна дослухатися до думки народу!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Заставнянські хлопці довели. що вони можуть впливати не тільки рішення районного масштабу. але й обласного. На представленні минулого голови ОДА . на Центральній площі,  найбільше хлопців кремезної статури були саме з Заставнівщини , Глибоцькі для масовки.

Ямницький ? Запитайте у Путильчан.

avatar

Саме так

18 лютого 2015 22:11