УДАР пригрозив Фищуку жорсткою реакцією, якщо обрані на Майдані Ямницький і Молдован втратять роботу (+2 відео)

УДАР пригрозив Фищуку жорсткою реакцією, якщо обрані на Майдані Ямницький і Молдован втратять роботу (+2 відео)

31.03.2015, 16:20

"УДАР боротиметься за голову Путильської РДА Михайла Ямницького і першого заступника голови Заставнівської РДА Василя Молдована, щоб вони отримали робоче місце". Про це сьогодні на прес-конференції заявив народний депутат України Григорій Тіміш, який очолює ЧОО ПП "УДАР Віталія Кличка".

Про це повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua.

Народний депутат також повідомив, що більшість претендентів, кандидатури яких подали для можливого затвердження на посади голів РДА, є представниками однієї політичної сили. В основному це члени "Народного фронту". Проте Михайла Ямницького і Василя Молдована на їхні посади свого часу висунув  Майдан. І ці посади, переконаний лідер буковинського УДАРу, вони повинні зберегти. Обидва є членами партії УДАР.

- У разі, якщо крайова влада відсторонить цих людей від роботи, які обиралися на Майдані, ми відповідно будемо реагувати.  І реакція наша буде дуже жорсткою. Впевнений, що область не може бути передана одній політичній силі. І крапка на цьому, - сказав Г.Тіміш. 

Водночас нардеп позитивно оцінив кандидатуру Г.Придія, як можливого голови Глибоцької РДА. За словами нардепа, пан Придій наразі пройшов всі узгодження в Києві. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Уже втратили, і що далі?

avatar

цікаво

01 квітня 2015 17:52