УДАР не розглядає Оксану Продан як можливу заміну Олексія Коломійця на виборах Чернівецького міського голови

УДАР не розглядає Оксану Продан як можливу заміну Олексія Коломійця на виборах Чернівецького міського голови

14.02.2015, 19:42

Голова ЧОО ПП «УДАР Віталія Кличка» Григорій Тіміш не виключає можливості участі представника партії у виборах Чернівецького міського голови.

-          Звичайно, ми не можемо скидати з рахунку Чернівці.  Те, що ми з сільських районів не означає, що ми не маємо амбіцій на рівні обласного центру, - відповів народний депутат України Г.Тіміш на питання BukNews. - Звичайно, ми будемо у процесі.  У Чернівцях ми маємо багато прихильників, активних і політично свідомих людей, які здатні позмагатися за Чернівці. Тут є  і Галина Марараш, і брати Гавриші, і Андрій Головацький, і Анатолій Гуцул і багато-багато інших. Усі вони представляють нашу міську організацію партії і можуть в будь-який момент вступити у боротьбу за посаду мера. Час, звісно, покаже.

Відповідаючи на уточнююче запитання щодо народного депутата України Оксани Продан – до якої депутатської групи в парламенті вона входить – УДАРу чи групи Петра Порошенка – колега пані Продан відповів:

-          Оксана Петрівна в групі УДАР Блоку Петра  Порошенка.  

 То ви її розглядаєте, як заміну Коломіцю?

Як заміну Коломійцю? – зі здивуванням перепитав Г.Тіміш. – Ви мене шокували. Але чи рівнозначний це обмін? 

Присутній на прес-конференції народний депутат України Геннадій Ткачук до цього додав, що не знає чи має Оксан Продан бажання змагатися за посаду у Чернівцях. 

- Для чого нам гадати, чи згодиться Оксана Петрівна йти на вибори, чи має вона таке бажання. Якщо у Оксани Петрівни буде таке бажання, то треба спитати громаду, чи готова вона її підтримати. Зробити певний соціальний зріз, запитати чи хоче вона бути мером - я кажу умовно, бо не говорив з нею про це - і тоді говорити про це. А сьогодні дискутувати про це передчасно. У нас сьогодні інші пріоритетні проблеми. 

Довідково:

На останніх виборах Чернівецького міського голови кандидатом від партії УДАР на цю посаду був Олексій Коломієць. 

1


КОМЕНТАРІ (7)

ЗРІВНЯЛИ ОКСАНУ І КОЛОМІЙПІАРЩИКА))))))   ЯКИЙ З НЬОГО ГОЛОВА??  ЙОГО РІВЕНЬ В МАГАЗИНІ НА КАСІ СТОЯТИ

avatar

ЗА ПРОДАН

14 лютого 2015 17:55

ага,коли такі заяви звучат то значить точно піде на вибори ,виграє  і   буде мером Чернівців

 

avatar

Іван

14 лютого 2015 18:11

http://bukpravda.cv.ua/news/polityka/item/22355-ігор-жижиянху-єсть-ху-про-олексія-коломійця-георгія-придія-і-максима-бурбака.html

avatar

справжній коломієць

14 лютого 2015 18:37

жижиян такий самий гнилий ПІАрник як коломієц

avatar

Чернівці,Андрій

14 лютого 2015 19:50

В цьому щось є, Оксана Продан-брати Гавриші-Андрій Головацький-Анатолій Гуцул. Гарна порівняльна планка.

avatar

!!!

15 лютого 2015 01:05

Оксана Продан непотрібна Київу. Удар буде на всі вибори йти окремо. З Ударом навряд чи хто піде разом. У Оксани Продан є єдиний шанс це проситися на роботу до Каспрука, щоб очолити якесь комунальне підприємство. А більшого вона не дочекається. Рівень її знань якраз такий для директорки. Це тільки завдяки Фірташу та Борисову їй зробили піар.

avatar

Київ

15 лютого 2015 01:18

Поки товстий схудне, худий помре.

Продан ще чотири роки буде нардепом , який їй зміст проситись на роботу до Каспрука ? З приводу рівня її знань та вмінь: Ванзуряк те саме говорив поза очі, і де він сьогодні, правильно , навіть не на політичному смітнику, а в екс-політичній клоаці, а вона нардеп та заступник керівника комітету.

avatar

Чернівці Києву

15 лютого 2015 11:17