Учасники АТО з Хотинщини отримали відзнаки

Учасники АТО з Хотинщини отримали відзнаки

22.06.2016, 18:45

Ще 45 краян, котрі брали участь в антитерористичній операції на сході України, минулої середи отримали нагрудні знаки «Учасник АТО». Військовослужбовцям-землякам їх вручили за бездоганне виконання бойових завдань, спрямованих на захист цілісності України.

– Низький уклін вам за те, що ви зробили і продовжуєте робити на благо нашої Батьківщини, – ,зазначив військовий комісар Ігор Шевчук, – Переконаний, що ваш подвиг не забудуть, він житиме в серцях молодого покоління, а на вашому прикладі виховуватимуть справжніх патріотів.

Ігор Васильович також подякував дружинам та матерям бійців, які нині перебувають на передовій. Побажав присутнім спокійного та мирного неба над головою, благополуччя, витримки та щасливого майбутнього.

Після офіційної частини учасники АТО разом із військовим комісаром обговорили низку проблем, з якими вони зіткнулися після повернення із фронту. І. Шевчук розповів, що вже зроблено, аби розв’язати частину цих проблем і окреслив план дій у вирішенні інших негараздів.

– Головне – не боятися звертатися по допомогу до співробітників військкомату та чиновників, – наголосив він. – Тільки разом зуміємо відстояти усі права, які вам надаються законом.

Детальніше тут: http://www.hotvisti.com.ua/products/a45-uchasnikiv-ato-z-khotinshchini-otrimali-vidznaki/

1