Учасники АТО рекомендували Каспруку представити на сайті мерії 'законні варіанти' висловлення недовіри даному складу міської ради

Учасники АТО рекомендували Каспруку представити на сайті мерії "законні варіанти" висловлення недовіри даному складу міської ради

28.01.2016, 18:03

У Чернівецькій міській раді тривають дискусії щодо обрання персонального складу виконавчого складу міської ради. Однак, не усі депутати спішать підтримувати таке важливе рішення для громади міста.

Для затвердження на посаді заступника міського голови з питань виконавчих органів міськради добровольцяОлександра Паскаря не вистачило голосів. Також не вистачило голосів для персонального голосування. 

Відтак головуючий попросив фракції, які не голосували за це рішення, пояснити свою позицію. 

Керівник міської фракції "Рідне місто" Василь Продан заявив, що їхня фракція не приймає участі у голосуванні, бо вони не будуть голосувати під тиском.

Зокрема фракція «Рідне місто», яка має у складі 10 депутатів, категорично відмовилась підтримувати склад виконавчого комітету, зазначаючи, що таке рішення приймається під тиском присутніх у залі учасників АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фракція «Рідного міста» відмовляється працювати через тиск збоку учасників АТО

Як сказав голова Чернівецької міської ради Олексій Каспрук, даний склад міськради увійде у «якусь легенду місцевого самоврядування або в нові вибори навесні».

Після цього учасник АТО Євген Марусик порекомендував міському голові висвітлити на сайті мерії законні методи «Що потрібно зробити чернівчанам, для того, аби висловити недовіру даному складу міської ради».

«Щоб ніхто не казав і не апелював тим, що вони нас бояться, що їм страшно, і вони все роблять правильно, тому я прошу мера представити дієві законні варіанти висловлення недовіри усьому депутатському корпусу міськради. Не тільки, учасники АТО, а й усі свідомі чернівчани вже дуже хочуть це зробити», - зазначив Євгеній Марусик.

Нагадаємо, сьогодні у сесійній залі бійці АТО порекомендували депутатам працювати, а не грати у політичні ігри.

Джерело: http://chv.tv/

1