Учасник „Голосу країни” — Андрій Рибарчук з Червоної Діброви

Учасник „Голосу країни” — Андрій Рибарчук з Червоної Діброви

08.02.2018, 18:19

Новий, восьмий сезон „Голосу країни” на 1+1 — головного вокального шоу України, яке відкриває співочі таланти, тішить жителів Глибочини, та й всієї Чернівецької області сюрпризом. Цього разу учасником стане автор пісень, учасник багатьох вокальних конкурсів, виконавець, який відтворює музику через своє бачення 24-річний Андрій Рибарчук з Червоної Діброви. За фахом Андрій — економіст. А у житті — дуже активний і талановитий. Обіймав посаду керівника відділення Express Credit Union в м. Чернівці, брав участь у шоу „Х-Фактор”, є заступником регіонального директора Всеукраїнського фонду „Серце до серця”, відмінний футболіст.

Як зізналась на своїй сторінці у Фейсбук сестра Андрія Анна Рибарчук: „Нарешті... офіційно... можу всім розповісти! Братику, пишаюсь тобою... твоє унікальне відчуття музики, особливий стан душі і любов до пісні, нарешті знайшли вихід! Друзі - підтримайте Вашими голосами мого кращого. Боже, даруй йому перемогу! Скоро в ефірі!”.

Скоро — це вже цієї неділі 0 21:00. У тренерських кріслах: Потап, Тіна Кароль, Джамала та Сергій Бабкін. Хто з них повернеться до нашого Андрія?

Ведучі проекту — Юрій Горбунов і Катерина Осадча. „Голос країни” охоплює чотири етапи: Сліпі прослуховування, Бої, Нокаути, Прямі ефіри.

Ми всі в очікуванні! Приєднуйтеся, хто ще не з нами. Краще один раз побачити, ніж... Але ні — почути і підтримати!

Лариса ДУЩАК.

1