У загиблого під Києвом поліцейського з Буковини залишилась вагітна дружина

У загиблого під Києвом поліцейського з Буковини залишилась вагітна дружина

05.12.2016, 15:08

Поліцейський з Буковини, який загинув у перестрілці під Києвом, був одружений, подружжя чекало на дитину. Про це повідомив виконувач обов’язків старости села Коболчин Сокирянського району Віктор Гринюк. 

Один із загиблих у Княжичах у трагічній перестрілці між поліцейськими – родом із Сокирянського району Чернівецької області. Про це повідомляє Північно-бесарабський інформаційний портал.

Серед поліцейських, які втратили життя під час виконання службових обов’язків - уродженець села Коболчин, оперативний працівник Головного управління Національної поліції в Києві, старший лейтенант поліції Юліан Рудько. 

Загиблому Юліану Рудьку було 25 років. До Києва він переїхав одразу після закінчення загальноосвітньої школи у рідному селі Коболчин, що на Сокирянщині.

- Добре знаю його з дитинства, бо вчився з його мамою в одному класі. Стати правоохоронцем було його давньою мрією. Тож, одразу після школи він поїхав до столиці вчитися в Академії внутрішніх справ. Там і залишився працювати після навчання, - розповідає В. Гринюк.

Загиблий полісмен служив у званні старшого лейтенанта та був поліцейським розвідником (раніше ця посада називалася"оперуповноважений"). Дізнавшись про його смерть, батьки одразу поїхали до Києва. Очікують, що сьогодні ввечері, 5 грудня, його тіло привезуть додому. Ховатимуть Юліана Рудька завтра.

Нагадаємо, у ніч на неділю в селищі Княжичі Броварського в результаті перестрілки між співробітниками Служби держохорони і поліції загинуло 5 правоохоронців.  

Джерело: molbuk.ua

1