У Вижниці розпочався відкритий фестиваль-конкурс виконавців естрадної пісні імені Назарія Яремчука

У Вижниці розпочався відкритий фестиваль-конкурс виконавців естрадної пісні імені Назарія Яремчука

04.11.2016, 12:02

03 листопада  у Вижниці розпочався відкритий фестиваль-конкурс виконавців естрадної пісні ім. Назарія Яремчука «Пісня буде поміж нас». В урочистому відкритті фестивалю взяли участь народна артистка України Валентина Ковальська, заслужені артисти України – Руслана Лоцман, Ірина Стиць, Оксана Нікитюк, Василь Данилюк та народний аматорський вокально-інструментальний ансамбль «Смерічка». Вперше на вижницькій сцені виступили заслужені артисти України – брати Томіленко. Ведучі фестивалю - поет-пісняр Володимир Самайда та методист Вижницького РБНТД Наталія Шолєва.

 Про це BukNews повідомили у Відділі внутрішньої політики та доступу до публічної інформації апарату Вижницької РДА.

Привітали учасників та гостей фестивалю голова районної державної адміністрації Руслан Сенчук, голова районної ради Михайло Андрюк та Вижницький міський голова Олексій Чепіль.

Пісню-посвяту Назарію Яремчуку, на слова вижницького поета Василя Дихтяра, виконала Оксана Нікитюк.

Українські естрадні пісні та пісні з репертуару Назарія Яремчука звучали впродовж усього вечора. А насамкінець прозвучала легендарна Червона рута.

Фестиваль триватиме три дні та завершиться у неділю, 06 листопада, гала-концертом та нагородженням переможців. Участь у фестивалі-конкурсі беруть конкурсанти з різних регіонів України. Впродовж конкурсних днів вони виконуватимуть пісні з репертуару Назарія Яремчука, українські естрадні та авторські пісні. Оцінюватимуть учасників – журі у складі народних та заслужених артистів України на чолі з Валентиною Ковальською.

1