У Вікнянській ОТГ  Бурбака запитали про повернення громаді розподільчих газогонів, які збудовані за кошти людей

У Вікнянській ОТГ Бурбака запитали про повернення громаді розподільчих газогонів, які збудовані за кошти людей

29.03.2019, 09:04

Народний депутат Украъни Максим Бурбак звітував про свою роботу на користь Вікнянської ОТГ та загалом 204-го виборчого округу.

- Можу вас запевнити - це неоціненний досвід та купа позитивних вражень. Кожен звіт голови громади різний. Я писав про попередні, які були суто діловими та офіційними. Але звіт у Вікнянській ОТГ був неочікуваний, - поділився враженнями парламентар. -  З початку виступи художніх самодіяльних колективів в повній залі будинку колишнього австрійського пана. Потім детальний звіт голови громади.

- Взяв коротке слово, в якому прозвітував про свою роботу на користь Вікнянської ОТГ та загалом 204-го виборчого округу. Неочікувано отримав подяку від Свято Михайлівської церкви з Мосорівки. Наостанок відповів на запитання мешканців. Одне з них було щодо повернення громаді розподільчих газогонів, які збудовані за кошти людей. Розповів деталі боротьби нашої фракції "Народний Фронт" з газовими олігархами-монополістами. Загалом майже 4 години в затишній чудовій атмосфері. Велика подяка всій Вікнянській громаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині негода знесла вже другий новий, лишень перестелений за державні кошти дах, попри п'ятирічну гарантію

Бурбака приємно вразив бюджет Юрковецької ОТГ - майже 68 млн гривень

1