У театрі розкажуть про новинки 84-го сезону

У театрі розкажуть про новинки 84-го сезону

22.09.2014, 22:27

Друзі! Чернівецький музично-драматичний театр ім. О. Кобилянської вже зовсім скоро відкриє перед глядачами свою завісу, але перед тим ми дуже хочемо зустрітися з представниками ЗМІ.

23 вересня о 14:00 запрошуємо на прес-конференцію, присвячену відкриттю нового 84-го театрального сезону.

У прес-конференції візьмуть участь директор театру Юрій Марчак, художній керівник Людмила Скрипка, а також режисер нової вистави "Малюк", яка стане першою премєрою сезону, Віталій Денисенко.

Чекаємо з нетерпінням!

Водночас Чернівецький театр імені Ольги Кобилянської оголошує додатковий набір до своєї студії дорослих, віком від вісімнадцяти років. 

- Студія діє уже рік. Ми вирішили навчати не лише дітей, але і дорослих. Саме тому запрошуємо усіх бажаючих, віком від 17-18 років, - зауважує координатор театральної студії, завідуюча літературно-драматичною частиною Чернівецького муздрамтеатру Наталія ФЕДОРОВИЧ. - Під час роботи зі старшою групою ми працюватимемо над внутрішнім розвитком. Багато приділятимемо уваги урокам з риторики, допоможемо подолати боязнь публічних виступів. Не виключаємо, що серед старших учнів знайдемо і театральні таланти.

Наразі у студії уже навчається приблизно 100 дітей та 8 дорослих. Було вирішено розширити дорослий навчальний клас.

У студії є можливість вивчати акторську майстерність, сценічну мову, вокал, хореографію. Талановиті учні уже неодноразово виходили на сцену. Для прикладу, у новому театральному сезоні обдарована семирічна вихованка студії Юлія Гомзяк зіграє головну роль у виставі "Енні" за відомим бродвейським мюзиклом.

Джерело: molbuk.ua

1