У 'Свободі' кажуть, що чернівецькі 'смотрящі' продовжують дезінформувати громадян

У "Свободі" кажуть, що чернівецькі "смотрящі" продовжують дезінформувати громадян

25.02.2014, 18:54

У Чернівцях окремі засоби масової інформації, які донедавна пов’язували із так званими «смотрящімі», продовжують дезінформувати громадян. Яскравим прикладом цього є публікація на інформаційному сайті «Чернівці таймс» під назвою «Майдан стояв за дерибан?». У цьому матеріялі традиційно анонімний автор подає нібито наявну інформацію щодо майбутніх керівників структурних підрозділів Чернівецької міської ради.

25 лютого 2014 року депутат Чернівецької міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олена Калмикова повідомила: «Я з обуренням сприйняла цю інформацію, оскільки жодних посад не збиралась і не збираюсь обіймати. Це питання навіть не обговорювали. Я продовжую виконувати лише свої обов’язки депутата міської ради».

Депутат заявила, що згадане повідомлення є дезінформацією і не має нічого спільного з дійсністю. «Я звертаюся до анонімного автора та редакції сайту з вимогою спростувати цю брехню. Якщо редакція відмовляється від спростування – нехай вкаже джерело інформації», – підкреслила Олена Калмикова.

1


КОМЕНТАРІ (5)

avatar

ЧЕКАЄМО ПОКИ ОПОЗИЦІЯ ПЕРЕГРИЗЕ ОДНЕ ОДНОМУ ГОРЛО

25 лютого 2014 17:20

Це я афтор цієї статті... М.Федорук

avatar

Микола Ф

25 лютого 2014 17:44

КАЛМИКОВА, НА ЗЛОДІЇ ШАПКА ГОРИТЬ

avatar

ЦЕ ПРАВДА !!!!

25 лютого 2014 17:50

"Смотрящие" продолжают дезинформировать"! Мозгов ни на что путящее у букньюс не хватает.

avatar

До чего же убогий этот букньюс!

25 лютого 2014 21:31

Юрій, це противно читати. На відміну від "Таймсу". Там принаймні не лиють всі інфочки з електронки на сайт. А ви все - на догоду Бурбачку.

avatar

Капєц

25 лютого 2014 22:48