У суботу у Вуличному Університеті — лекція про філософію окультних наук

У суботу у Вуличному Університеті — лекція про філософію окультних наук

09.08.2012, 22:57

У суботу, 11 серпня 2012 р., о 14:00 у Чернівцях, у сквері Франца-Йосифа (вул. Кордуби) з відкритою лекцією «Філософії окультних наук» виступить аспірант відділу філософської антропології Інституту філософії ім. Г. Сковороди Національної академії наук України Святослав Вишинський. Зустріч організована в рамках освітнього проекту «Вуличний Університет в Чернівцях».

Лекція буде присвячена огляду історії оккультизму та езотеричних практик, їхніх видах та змінах у часі. «На відміну від догматичних релігій і раціональної науки, оккультна філософія дає альтернативні відповіді на питання про суть і смисл людського буття, зосереджуючись на практичному опануванні природних сил і обоженні людської істоти. Маючи езотеричний, прихований характер, ці знання в якості «таємної науки» супроводжують людство від найдавніших віків, передаючись через ініціатичні організації і становлячи невід'ємну частину будь-якої культури».

Довідка «Вуличного Університету»:

Лектор п'ятої зустрічі — Святослав Вишинський — магістр філософії і філології, аспірант відділу філософської антропології Інституту філософії ім. Г. Сковороди Національної академії наук України. Координатор проектів «Politosophia», «Беs Публики» та ВКурсі.ком.

1