У Чернівцях на зупинці джип наїхав на трьох людей, у Сторожинці  легковик збив бабусю з онуком

У Чернівцях на зупинці джип наїхав на трьох людей, у Сторожинці легковик збив бабусю з онуком

30.01.2018, 15:48

У вівторок, 30 січня, по вул. Б. Хмельницького в Сторожинці сталася аварія – автомобіль “ВАЗ 2106” збив жінку та дитину. Про це інформує “Сторожинець-інфо”.

Виявилось, що у напрямку центра міста рухався автомобіль “ВАЗ 2106”, попереду якого їхала ВАЗ “Нива”. Водій “шістки” виїхав на смугу зустрічного руху, вдарив “Ниву”, після чого “ВАЗ 2106” викинуло на протилежне узбіччя, де він скоїв наїзд на пішоходів – бабусю з онуком-першокласником, які йшли до школи.

Свідки пригоди дістали дитину з-під автомобіля та викликали швидку.

Хлопчика у важкому стані без свідомості відразу було доставлено до реанімаційного відділення Сторожинецької ЦРЛ. За попередніми даними, у нього переломи рук, травма ноги, травмована голова. За його життя зараз борються лікарі.

Бабуся отримала перелом ключиці, травму голови та ноги. На місці події поліцією проводяться слідчі дії.

Ще одне ДТП сталося неподалік – автомобіль Мерседес з іноземною реєстрацією вилетів з дороги та вдарив паркан приватного господарства. На щастя, ніхто не постраждав.

За словами очевидців, у Чернівцях автівка збила людей, які стояли на тротуарі.

Сьогодні, 30 січня 2018 року, у Чернівцях на вулиці Південно-Кільцевій трапилася аварія з потерпілими.

За словами очевидця події, поблизу поліклініки №3 джип збив людей. Автівка заїхала на тротуар. Є постраждалі. На місці події є швидка та поліція.

У ГУ НП в Чернівецькій області кореспонденту pogliad.ua повідомили, що їм поступила інформаціяпро наїзд на людину. Згодом повідомлять інші деталі, пише Погляд.

29 січня у понеділок ввечері у Магалі маршрутний автобус №25, який курсує з Чернівців до приміського селища Буда, біля заправки «БРСМ» збив перехожого.

Нині з’ясовується особа потерпілого, який у важкому стані перебуває в реанімації, – пише http://times.cv.ua/ 

Наразі, офіційної інформації про причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди не має.

1