У столиці Буковини відбувся дводенний фестиваль на підтримку традиційних сімейних цінностей

У столиці Буковини відбувся дводенний фестиваль на підтримку традиційних сімейних цінностей

28.05.2018, 18:43

27 травня у середмісті Чернівців відбулося урочисте відкриття дводенного фестивалю «Щаслива родина», який зібрав прихильників традиційних сімейних цінностей з усієї Буковини.

На запрошення директора благодійного фонду «Дім надії» Івана Горди взяв участь у святковому фестивалі «Щаслива родина», привітав організаторів, гостей та учасників фестивалю голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Міцна повноцінна родина та християнська мораль – це надійний фундамент будь-якої держави. Саме тому кожен із нас свято береже сім’ю та сімейні цінності, намагається зробити життя рідних та близьких нам людей щасливим, безпечним та комфортним. Влада та громада краю підтримують позицію, спрямовану на захист інституту сім’ї та збереження християнських цінностей і чеснот. Підтвердження цьому є відповідне звернення депутатів Чернівецької обласної ради до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, прийняте на позачерговій сесії крайового парламенту Буковини 23 травня. У цьому зверненні народні обранці попросили вище керівництво нашої держави зберегти чинну редакцію статті 51 Конституції України, в якій йдеться про те, що шлюб ґрунтується на вільній згоді чоловіка та жінки. Впевнений, що спільними зусиллями ми попередимо моральний занепад суспільства та збережемо традиційні сімейні цінності», – наголосив посадовець.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1