У столиці Буковини розпочались «Вороновські читання»

У столиці Буковини розпочались «Вороновські читання»

04.10.2017, 13:32

Організаторів та учасників Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченій питанням удосконалення правових засад фінансової діяльності органів місцевого самоврядування та органів державної влади привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 4 жовтня.

«Питання еволюції фінансового права є надзвичайно актуальним нині, коли у національній системі правовідносин відбуваються глобальні реформи. У свою чергу визначна постать та вагомий науковий спадок засновника української школи фінансового Лідії Костянтинівни Воронової спонукає багатьох фахівців до нових наукових пошуків. Тому впевнений, що сьогоднішня конференція також зробить свій внесок у нормативно-правове регулювання фінансових, бюджетних та податкових відносин в Україні», – відзначив посадовець, звертаючись до присутніх.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1


КОМЕНТАРІ (1)

Іон Миколайович і близько не говорив того, що ви пишете. Навпаки, він започаткував новий напрямок у системі права:  замість фінансового права поважним професорам з усієї України він порекомендував ЕКОНОМІЧНЕ ПРАВО. Рекомендуйте свому шефу читати те що йому написали, а то потім появляються анекдоти.

avatar

Прес-службі обласної ради

04 жовтня 2017 12:42