У столиці Буковини обговорили здобутки та окреслили перспективи розвитку освітянської галузі краю

У столиці Буковини обговорили здобутки та окреслили перспективи розвитку освітянської галузі краю

29.08.2017, 22:32

Сьогодні, 29 серпня, на базі Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини» відбулася серпнева конференція працівників освіти Чернівецької області на тему: «Реалізація концептуальних засад Нової української школи в системі реформування освітньої галузі Чернівецької області», учасників якої привітав голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян.

«Нині національна система освіти переживає непростий період оновлення та наповнення якісно новим змістом. Всебічне реформування освітньої галузі, приведення усіх її складових у відповідність до європейських та світових вимог – справа нелегка й відповідальна. Проте впевнений, що вчительський загал області впорається і з цим відповідальним завданням. У свою чергу обласна представницька влада крок за кроком робитиме усе від неї залежне, аби кожен буковинський вчитель був впевнений у завтрашньому дні. Адже реформування освітньої галузі – це наше спільне завдання, від успішного виконання якого багато в чому залежить стабільна життєдіяльність територіальних громад сіл, селищ та міст області», – наголосив посадовець, звертаючись до присутніх.

Відтак, кращих освітян регіону Іван Мунтян відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1


КОМЕНТАРІ (1)

Це була промова типу "атас". Взагалі жах, коли такі Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження., як Фищук і Мунтян уособлюють в собі владу на Буковині. Треба щось робити, буковинці!!! Хто наші очільники???

avatar

Юрій

30 серпня 2017 08:35