У списку кандидатів до Чернівецької міської ради від 'БПП-Солідарність'  буде 25 відсотків представників Народного фронту, - джерело

У списку кандидатів до Чернівецької міської ради від "БПП-Солідарність" буде 25 відсотків представників Народного фронту, - джерело

13.09.2015, 16:35

Про це депутат Чернівецької обласної ради Сергій Юлик розповів під час прямого ефіру програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ 10 вересня 2015 року.

Сергій Юлик: Щодо заяви нашого лідера Арсенія Петровича, нашого земляка, що наша сила не буде учасником виборчих перегонів. Відверто говорячи, воно так, ніби і наша політична сила офіційно не йде на ці вибори, але ми все таки ідемо. Чому і з ким? Можна зрозуміти, що на сьогоднішній день в такий важкий час в країні, коли реально іде війна, ми повинні свої амбіції десь відкласти в сторону і думати тільки про те, як би було краще громадянам України. Велися певні перемовини, зрозуміло, що наприклад, прем’єр-міністр і Президент вони на виборчих перегонах могли би багато чого сказати лишнього, тому що все таки, як би там не було, кожен шукає в своєму опонентові якісь недоліки. Цього не можна було допустити, бо це є одна спільна команда, яка сьогодні керує і хоче вивести нашу Україну з тієї ями, витягнути, в яку вона попала завдяки попередній владі. Були певні перемовини і було прийнято рішення про об’єднання трьох політичних партій, про домовленість іти спільно на ці вибори. Це БПП, Удар і Народний фронт. Ми, не дивлячись ні на що, отримали 25% на цих перемовинах, відверто говорячи, ми не оспарювали, можна було десь говорити, бо Удар – 30%, а БПП – 45%. Але знаючи, що це не можна робити, ми навіть не оспарювали, ми погодилися. І наших 25% будемо учасниками виборів і просто покажемо, що ми, як ми.

 Людмила Григорчук: Тобто 25% з списку будуть ваші представники

 Сергій Юлик: Так. З 42 чоловік в міській раді, то від нас четверта частина – наші. На місці ми ще будемо домовлятися. Бо ставити треба сильних людей, може якась партія не може дати своїх людей, то ми будемо коригувати ці відсотки на місці. Обласна рада 64 чоловіка, звичайно, теж така сама ситуація. Якщо по місту 13 округів до ради, то тут звичайна арифметика. Станом на сьогодні, ця каденція буде 2-х річна, якщо нічого не поміняється, бо у нашій державі може помінятися все, за декілька днів, ми вже це знаємо.

 Сергій Юлик: До виборів залишилося зовсім мало. Я не знаю, як вкластися у цей термін і донести до людей все, що хочемо, але ми будемо з самого ранку до ночі, ніжки в руки будемо доносити до людей все, що хочемо сказати. Люди зрозуміють нас. 

(...)

Сергій Юлик: Я сподівався, що Народний Фронт таки піде на вибори. Ми і десь об’єднувалися і заходили, ми люди команди, у нас є свій кістяк, дух, і так далі. І люди, які не хотіли щось робити – відійшли, потім повернулися. І зараз би хотілося, як Народний Фронт піти на вибори, але нічого, маємо 25%, амбіцій не маємо, бо в даний час так треба.

Інформаційний партнер програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ www.buknews.com.ua

1