У соціальних мережах опублікували фотографію можливого вбивці десяти буковинських військових

У соціальних мережах опублікували фотографію можливого вбивці десяти буковинських військових

19.06.2014, 00:11
У соціальних мережах пишуть про подробиці бою, в якому загинули буковинці.
 
По данным группы «Информационное Сопротивление», трагическая ситуация с батальоном «Айдар», связанная с гибелью бойцов батальона и военнослужащих пришедших на помощь подразделений АТО, была вызвана, прежде всего, отсутствием планирования операции, в ходе которой батальон попал в засаду.

В частности, 17 июня батальон «Айдар» силами менее 100 чел. самостоятельно пошел на штурм Луганска. Со штабом АТО данные действия, по утверждениям силовиков, согласованы не были.

Попав в засаду, командование батальона вызвало помощь. К месту боя прибыло две оперативные группы сил АТО на бронетехнике.

Однако, ввиду значительного превосходства террористов в личном составе и огневой мощи, при всем проявленном героизме бойцов батальона «Айдар» и силовиков, они понесли тяжелые потери. Хотя в ходе боя и уничтожили более 30 террористов.

 В связи с данной трагедией, по нашим данным, руководство силовиков готовит предложения по «интеграции» формирований добровольцев в общую структуру сил АТО".
 
 
Говорил с приятелем из батальона "Айдар". Вернулся целым и невредимым после 11-часового боя. Основной месседж: предательство на каждом шагу.

О налётах авиации террористов предупреждают заблаговременно. Маршруты передвижений сдаются сразу. "Альфа" и прочие специальные военные прячутся за спинами добровольцев, используя их как как пушечное мясо или как живой щит. Нацгвардия, похоже, и не собирается покидать обжитые Сватово и Старобельск. Парни, мобилизованные из г.Черновцы на две недели, воюют уже третий месяц. Наши с ними дружат: хозяйственные и запасливые западенцы всячески подкармливают и греют куревом брошенную на произвол донбасскую босоту. Така хуйня малята.

Из позитива - только одно. Сегодня бронежилет из числа тех, что мы передавали в батальон "Айдар", спас моему земляку жизнь, выдержав прямое попадание выпущенной из автомата пули. Lyuba, Nataliya, лучше теста и не придумаешь, ведь правда? Спасибо вам, родные.

А, нет. Еще кое-что.
Комбат Мельничук, которого я, помнится, порол по поводу слабого контроля за издержками поведения подчиненных в мирных условиях, в условиях боевых - просто герой. Парней не бросает, все время на передовой.

 Героям слава".
 

Знайомтеся - мерзенна паскуда, яка зараз вбиває українців у складі бандформувань лнр. Колись служив у внутрішніх військах. http://vk.com/ltz_ru - такий собі Владислав Мацкевич
Брав участь у вчорашніх боях на Металісті під Луганськом.
 
Під цим фото він написав вчора наступне: "Я сжег БТР и отправил на тот свет 10 бандерлогов,там еще их культяпки торчали из люков, згорели за живо,так им и надо тварям))".
Судячи з усього, мова йде про 10 десантників з Буковини, які й загинули в цьому БТРі.
Бажаючі можуть писати цій людиноподібній потворі "листи щастя". Але то таке.
Головне, навіщо я виклав це - щоб ні в кого не виникало стокгольмського синдрому щодо тієї брудної піни на Сході. Вони мають бути знищені.
Передивіться його фото уважно. Щоб коли цю блядь, якщо вона раптом виживе, будуть судити, й воно буде лити сьози фальшивої спокути, ні в кого нічого не ворухнулося у сердці.
ЗИ: Можете не лайкати цей пост, а ось РЕПОСТ ДУЖЕ ВІТАЄТЬСЯ
АПДЕЙТ: Хто бажає подивитися більше на цю потвору та познайомитися поближче з його тваринним мисленням - велкам https://plus.google.com/u/0/photos/115155882480953747891/albums/6026279320675073425, бо свою сторінку це сцикливе хуйло вже видалило
 ЗИЗИ: До речі, ці фотки тричі викладав на ex.ua - і тричі їх звідти видаляли. ЦІкаво дівки пляшуть..."
 
 Як стало відомо з власних джерел газети "Час", під містом Щастя, що на Луганщині, загинули 10 бійців 2-ї аеромобільної роти. Учора ввечері три вантажні машини з військовими, дорогою до блокпостів, потрапили у засідку терористів. Вони потрапили під обстріл. Двом машинам вдалося вирватися. Одна машина зникла. Інформації щодо її місцеперебування не було. Пізніше, під час зачистки території нашими бійцями, машину з тілами загиблих знайшли.

Обласний військовий комісар Віталій Чурай зазначив, що серед загиблих - дев'ятеро чернівчан, один - житель Львова. Нині тіла загиблих направили до Харкова для ідентифікації.

Уночі на Луганщині вбито 15 українських силовиків, доля ще 13 невідома

18 июня в 16:16
 

У ніч на 18 червня поблизу селища Щастя сталося зіткнення сил антитерористичної операції з бойовиками.

За даними Міністерства оборони, станом на 5 ранку середи сили антитерористичної операції зазнали втрат у Луганській області.

Такі дані надало ZN.UA високопоставлене джерело у Міністерстві оборони.

Зокрема, у нічному бою біля селища Щастя загинули 11 військовослужбовців зі 128-ї гірсько-піхотної бригади (Мукачево) та 80-го аеромобільного полку (Львів).

У 24-му батальйоні територіальної оборони вбито чотирьох військовослужбовців.

Окрім того, у 128-й гірсько-піхотній бригаді двоє військових отримали поранення, у 80-му аеромобільному полку - троє, в 24-му батальйоні територіальної оборони - четверо.

Доля ще 13 військовослужбовців з частин АТО є невідомою.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко 18 червня заявив, що українські силовики в односторонньому порядку припинять вогонь на сході для того, щоб дати можливість членам незаконних збройних формувань роззброїтися, а тим, хто хоче, залишити країну. За матеріалами: ZN.UA

Міністерство оборони України стверджує, що трагічний інцидент вночі на 18 червня сталася через несанкціоноване рішення командування батальйону "Айдар" про проведення активних бойових дій.

Про це йдеться у коментарі в.о. міністра оборони Михайла Коваля.

Вчора, 17 червня 2014 року, керівництвом батальйону територіальної оборони “Айдар”, особовий склад якого залучений до виконання завдань в рамках антитерористичної операції, самовільно, без погодження і координації своїх дій з керівництвом АТО, було прийнято рішення щодо самостійного штурму терористичних угруповань, які дислокуються в місті Луганськ, йдеться у повідомленні, пише УНІАН

Під час маршу бійці батальйону потрапили у засідку, яку влаштували бойовики. Терористи вели шквальних вогонь з автоматичної зброї та гранатометів.

Прийнявши нерівний бій, бійці батальйону “Айдар” викликали підкріплення в штабі АТО.

Керівництвом штабу було прийняте негайне рішення щодо надання допомоги батальйону. До місця зіткнення з бойовиками було відправлено дві бойові оперативні групи, наголошують у Міноборони.

Внаслідок запеклої сутички, втрати серед українських військовослужбовців є вбиті та поранені.

Терористи також понесли численні втрати, кількість яких уточнюється.

Міністерство оборони України офіційно заявляє, що зазначений випадок стався через не санкціоноване прийняття рішення командуванням батальйону “Айдар” на проведення активних бойових дій.

З огляду на факти самовільного прийняття рішень, нескоординованості своїх дій з керівництвом АТО, оборонне відомство виступило з пропозицією щодо оперативного підпорядкування батальйонів територіальної оборони, які залучаються до виконання завдань в рамках антитерористичної операції, керівництву АТО.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Я проклинаю тебя весь твой род и всех кого ти любиш ти скоро здохнеш и тебя дахе не похоронят ти просто сгниеш как мусор ,на свалке.я иду за тобой

avatar

РУСЛАН

18 червня 2014 23:08

а ці хлопці з чернівців хіба не вбивати їхали?

avatar

цікаво

18 червня 2014 23:21

Гореть тебе ,твоим родителям , твоим детям в АДУ!

avatar

18 червня 2014 23:53

Ці хлопці з Чернівців їхали захищати Батьківщину, діяли в інтеремсах українського народу і держави. А сепаратисти в інтересах яко держави діють? Зневажають державні символи, полонять люднй катують їх. Обєдналися у банди з чеченцями та іншими виродками і творять чортзна-що...

avatar

Андрій

19 червня 2014 12:37