У Сокирянcький районний будинок культури вбухають ще понад 6 мільйонів

У Сокирянcький районний будинок культури вбухають ще понад 6 мільйонів

14.12.2016, 16:21
Майстри змушені братися за те, що дозволяють погодні умови

Незважаючи на пору року та погодні примхи, відновлено опоряджувальні роботи на будівництві Сокирянського районного будинку культури. Про це повідомляє Північно-бессарабський інформаційний портал.

Про хід будівництва закладу розповів тимчасово в. о. голови Сокирянської РДА Петро Бескупський. Він повідомив, що на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про фінансування об’єктів соціальної сфери» на Сокирянський район та місто Новодністровськ нарешті виділено 20 млн. грн. Фінансування об’єктів проводиться пропорційно до освоєних коштів. Тож на місто Новодністровськ виділено 13,5  млн. грн., а 6 млн. 478 тис. грн. було направлено на продовження будівництва Сокирянського районного будинку культури.

За словами Петра Петровича, вже проведені всі підготовчі процедури і будівельники приступили до виконання намічених робіт.

- Наразі, свої умови диктує природа, і майстри змушені братися за те, що дозволяють погодні умови. Зокрема, проводиться благоустрій території, вивозиться зайвий грунт, а де потрібно, його навпаки ущільнюють. Крім того, проводиться монтаж сходинкових маршів та роботи по підсиленню бетонних конструкцій і підвищення їх сейсмічної витривалості. При температурі вище нуля будуть закладати основу під брущатку, –  зазначив посадовець.

Фото з сайту nordbess-news.cv.ua

1