У 'Слузі народу' Другановського поміняли на Олену Лис, - ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

У "Слузі народу" Другановського поміняли на Олену Лис, - ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

25.03.2021, 11:29

У Чернівцях змінили голову обласної організації політичної партії "Слуга народу".

Про це вранці 25 березня повідомляє низка чернівецьких інтернет-ЗМІ.

Сьогодні  вранці о 9.00 відбулась партійна конференція партії «Слуга народу», на якій голову партії Віталія Другановського поміняли на депутата Верховної ради України Олену Лис.

Другановський на партійну конференцію не з'явився.

Другановський просить Президента Зеленського запитати країну про створення вільної економічної зони «Чернівці»

Водночас, як повідомив "Чернівецький промінь", Олена Лис обрана головою осередку на два роки.

Другановського усунули з посади керівника «Слуги народу» на Буковині – ЗМІ

"Голова партії рекомендував обрати головою обласної організації мене. Тому зібралися депутати у складі 13 чоловік на збори, Віталій Другановський був повідомлений, сьогодні зранку я телефонувала, збори були на 9 годину, але він сказав, що в нього сесія міськради на 10 годину, тому він не буде присутній. Мене обрано на наступні 2 роки головою обласного осередку", – цитує телеканал Олену Лис.

Джерело: https://chas.cv.ua/ та "Чернівецький промінь"

May be an image of одна або кілька осіб та текст

Нагадаємо, народний депутат двох скликань Максим Бурбак в ефірі програми «Постфактум» на телеканалі ТВА назвав головною помилкою, в тому числі персонально Віталія Другановського,  "подарувати повноту влади Романові Клічуку у період, коли Продана і його партії не було у сесійній залі".

"Перші 100 днів показали, що у Чернівецької міської ради плану дій немає. У вас стратегії розвитку немає. І я розумію, що об’єктивно цього і не могло бути. Бо вони не знали реального стану справ. А він дуже тяжкий. І звинувачують тепер Офіс Президента у помсті за те, що нікого зі «Слуги народу» не призначено на керівну посаду в місті – то це ж ваша провина, бо ви не подумали, як будуть фінансуватися дороги, реконструкція аеропорту і багато інших проєктів загальнодержавного значення", - сказав Бурбак. 

На дебатах з Другановським  Каспрук заявив, що ремонтувати 'обшарпані фасади у місті це не обов'язок міського голови'

1