У родича депутата Чернівецької міськради провели обшук за справою про крадіжки з автомобілів

У родича депутата Чернівецької міськради провели обшук за справою про крадіжки з автомобілів

09.02.2016, 15:38

Поліція проводила обшук у квартирі родича депутата Чернівецької міської ради Назара Мокловича, а не в самого депутата.

Про це на прес-конференції у вівторок повідомив начальник Чернівецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області Василь Паращук, пише molbuk.ua

Він заявив, що обшуки в квартирі Назара Мокловича не проводилися.

"Проводили обшук в іншої людини, де депутат не проживає. Проживає там його родич. Я взагалі не хотів би, щоб поліція і політика були разом, бо ці речі несумісні", - повідомив Паращук.

Правоохоронець повідомив, що обшуки були пов’язані із справою щодо крадіжок з автомобілів та реалізації викраденого іншими особами.

"Там справа якраз пов’язана з крадіжками з автомобілів і з реалізацією в подальшому того викраденого іншими особами. Там є момент, я би не хотів його озвучувати, бо триває слідство. За тою адресою, де проводився обшук, депутат не проживає. Проживає його родич. У той період часу його не було, і він до того відношення не має", - сказав В. Паращук.

Як відомо, 5 лютого депутат Чернівецької міської ради від фракції "ВО"Свобода" Назар Моклович на своїй сторінці у соцмережі повідомив, що у нього вдома правоохоронці проводили обшук. Політик назвав цю подію політичним переслідуванням, пов’язану з тим, що його партія ініціювала звернення депутатів міськради до президента Порошенка та Верховної Ради щодо висловлення недовіри прем’єр-міністру Арсенію Яценюку та Кабінету міністрів.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Депутат від Свободи  - БРЕХУН!?   ГАНЬБА!!!

avatar

виборець

09 лютого 2016 14:03

До виборця! Брехун ти подивись на інших сайтах. Е фото відео матеріали доказу що був обшук! Та не пеши того чого не знаеш...

avatar

До виборця КУЛЯВЛОБНОГО!

10 лютого 2016 12:28