У ратуші приймають пропозиції до люстрації чиновників: Малишевську та Сірмана вже офіційно звільнили

У ратуші приймають пропозиції до люстрації чиновників: Малишевську та Сірмана вже офіційно звільнили

26.02.2014, 18:48

Народна Рада Чернівців запропонує керівникам структурних підрозділів міської ради подати на ім’я секретаря Чернівецької міської ради заяви на звільнення.

Вказані заяви будуть розглядатися Народною Радою м. Чернівці та представниками громадськості, після чого будуть подані пропозиції секретарю міської ради щодо подальшого перебування на посаді кожного чиновника персонально. Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю міської ради.

Відтепер громадяни можуть подавати свої скарги, пропозиції, зауваження та засвідчення фактів корупційних дій керівників та працівників структурних підрозділів Чернівецької міської ради. Для цього у вестибюлі Ратуші стоїть скринька прийому пропозицій щодо проведення люстрації в Чернівецькій міській раді. Кожне звернення громадян має бути персоніфікованим, підписаним, а також містити контактну інформацію. Згодом ці громадяни будуть запрошені на обговорення поданих ними пропозицій.

Малишевську та Сірмана вже офіційно звільнили з обійманих посад. Їхню службу у Чернівецькій міській раді припинено за угодою сторін.

Розпорядженнями заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександра Паскаря з обійманих посад звільнено начальника управління міської ради Василину Малишевську та директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради Дмитра Сірмана. Про це повідомляють у секторі інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

Їхню службу у Чернівецькій міській раді припинено за угодою сторін.

Джерело: molbuk.ua та vidido.ua

1