У Подвірному на Новеселиччині вдруге проведуть театральний фестиваль

У Подвірному на Новеселиччині вдруге проведуть театральний фестиваль

21.08.2018, 12:17

У рамках святкування Дня незалежності України з 24 по 26 серпня 2018 року у с. Подвірне пройде 2-й театральний фестиваль. Повна назва заходу – ІІ Фестиваль «Справжніх ТЕатральних Патріотів» (СТеП). Організатори фестивалю Микола Бабин (родом з с. Подвірне) і Театральна студія «ВІК». Минулого року ми вже проводили такий фестиваль, і він пройшов з успіхом, тому жителя Подвірного з нетерпінням чекають знову цього фестивалю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Подвірному завершився Всеукраїнський театральний фестиваль (+ФОТО)

Фестиваль проходить за участю молодіжних театрів і театральних груп нашої держави. Цього року запрошенні колективи з Чернівців, Хмельницького, Чернігова та Києва.

Ось наші посилання:

Минулорічний фестиваль https://www.youtube.com/watch?v=KLnRVMmNjL4

Сторінка Студії «ВІК» https://www.facebook.com/theatrevik/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Подвірному на Новеселиччині пройде перший театральний фестиваль

МАНІФЕСТ: В селі Подвірне знову відбудеться вже ІІ Фестиваль "Справжніх ТЕатральних Патріотів" і знову прокладатиме Театрові дорогу до села.

Спокон віків було престижно і модно належнати до міського мистецького, культурного і соціального прошарку людей. Та даний фестиваль спрямований на перевірку наявності театрального патріотизму поміж театралів і обов`язково змотивує виразити себе не в світському серидовищі митців, а в, так би мовити, не модній окрузі для людей природи, землі, сільської фауни і флори, особливого ґатунку і невичерпної сили. Для всіх без винятку, котрі тим чи іншим боком будуть дотичні до "СТеПу" театр подарує щось незабутнє (кожному ж-бо своє!..), надихне на нові кроки до їхньої мети, а може й поверне віру в життя (таких теж серед нас чимало!..).

Про відданість Театру говорять багато, багато пишуть, багато чого ще заявляють, але справжній нестримний потяг є далеко не скрізь, як і хороші діти, лікарі, будівельники, водії, лісничі, фасувальники товару в магазинах, кондуктори, захисники свого народу.

1