У підкилимній війні за крісло начальника міліції Буковини Куліш і Павлюк відкрито підтримали Зінченка (+відео)

У підкилимній війні за крісло начальника міліції Буковини Куліш і Павлюк відкрито підтримали Зінченка (+відео)

08.05.2014, 13:46

Під час засідання члени постійної комісії з правових питань, міжетнічних відносин, транскордонного співробітництва та антикорупційної діяльності Чернівецької обласної ради обговорили результати роботи Валерія Зінченка на посаді керівника буковинської міліції.

Зокрема, депутат облради, член комісії Михайло Павлюк зазначив, що Валерій Михайлович за 2 місяці роботи на посаді показав високі результати. До того ж, полковник Зінченко пройшов не один етап громадських обговорень. Це і засідання Громадської ради при УМВС, і звіт перед представниками практично усіх політичних течій та громадських організацій краю.

І на кожному члени зібрань одноголосно підтримували Валерія Зінченка на посаді та звернулися до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова із проханням призначити полковника Зінченка начальником УМВС України в Чернівецькій області на постійній основі.

Голова комісії, депутат облради Володимир Куліш підкреслив, що ситуація в державі нині непроста. І нам конче необхідні такі очільники органів внутрішніх справ як Валерій Зінченко. Адже за 2 місяці роботи він зарекомендував себе мудрим та відповідальним керівником.

Тож, враховуючи усі досягнення буковинської міліції за час керування Валерієм Зінченком, члени постійної комісії з правових питань, міжетнічних відносин, транскордонного співробітництва та антикорупційної діяльності Чернівецької обласної ради проголосували «За» підтримку кандидатури полковника Зінченка на посаду начальника УМВС України в Чернівецькій області. Джерело: СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Як повідомив вчора телеканал "Чернівці", підкилимні ігри за посаду начальника буковинської міліції продовжуються. 28 квітня виконуючий обов’язки міністра оголосив конкурс на заміщення посад начальників обласних управлінь МВС, у тому числі і на Буковині. Одним із претендентів на посаду заявився підполковник міліції у відставці Юрій Лавренюк. Він висунув свою кандидатуру для обговорень. У приміщенні облдержадміністрації з цього приводу відбулося засідання комісії на яку прийшли представники Правого Сектора, Самооборони, ЧОО "Майдану" . Люстрація кандидата нагадувала справжній балаган – присутні звинувачували один одного у перетягуванні ковдри та зясовували чи взагалі потрібен міліції новий начальник, оскільки наразі його обов’язки в області виконує Валерій Зінченко.

1


КОМЕНТАРІ (7)

avatar

Василий Забродский

08 травня 2014 12:29

нерозумію, а що там чиновник Салагор руку тягне?

поясніть,як чиновник може люструвати чиновника?!!! що це за неподобство?!

в Івано-Франківськув комісії увійшли:

  • громадяни які не є чиновниками
  • громадяни які не перебувають у жодній із партій
  • громадяни у яких не заплямована репутація
  • ....
  • а у нас що твориться?

    avatar

    жужа

    08 травня 2014 12:44

    не пойму, зачем весь этот цирк? 

    avatar

    Alp

    13 травня 2014 09:03

    Цікава виходить ситуація, один із активних борців проти режиму Януковича, який ще недавно під час революційних подій стрибав ногами на столі у голови обласної ради Гайничеру і заставляв останнього писати заяву на звільнення, тепер сам погряз у корупції. Це я друзі про такого собі Ковальця Юру. Юра ти ж ще зовсім недавно на громадських слухання в Чернівецькій ОДА під час яких обговорювали роботу УМВС області обома руками підтримував Зінченка Валєру, а тепер  твоє прізвище стоїть в списку прізвищ під рішенням антикорупційно-люстраційної комісії ЧОО “Майдан” де вже Зінченка вимагають притягнути до кримінальної відповідальності. Доречі а чи знають про це рішення інші учасники люстраційної комісії, Любка, Терновецький, Криворучко?  Юра  за скільки золотників тебе купив Лавренюк? Що він тобі пообіцяв? Бути смотрящим за сигаретами в регіоні коли Лавренюк стане начальником УМВС? Чи може він тобі грошенят підкинув у сумі десь так 10 тисяч зелених?  Може розкажеш людям чи ти вже їх зкрисив?   

    Шановно громадо може досить уже чужинців на нашій Буковинській землі? І по великому рахунку хто такий Лавренюк, що він з себе представляє? Хіба може УМВС керувати людина яка пропрацювала в міліції якихось неповні 4 роки? І то ледве допрацював так як його хотіли вигнати з міліції за хабарі, але майбутній борець з корупцією порішав питання.

    avatar

    громада

    15 травня 2014 16:33

    Якщо Лавренюк так хоче бути начальником Чернівецького УВС то напевно йому б не мішало розказати хоча б свою автобіографію? Але він чомусь не розказує напевно є, що приховувати.

             Тут якийсь громадський активіст Геков розрекламував Лавренюка на всіх сайтах як підполковник міліції у відставці, цікаво б було знати думку самого Лавренюка, який на самому ділі є лейтенантом. Як можна стати підполковником за 4 роки? З Кам’янець – Подільської міліції його вигнали за хабарі, так він тепер хоче хабарі в Чернівцях брати напевно.

             Крім, того під час документування хабарницьких справ Лавренюка, вилізло, що Лавренюк полюбляє хлопців, а хлопці його.

             І ще, видно, що у Лавренюка є два ярих захисника, Геков і Ковалець, хоча  громада Чернівців і завжди була толерантною але напевно їй дуже не сподобається коли на посаді начальника УВС буде особа нетрадиційної сексуальної орієнтації, може це правда може і ні але подейкують, що Лавренюка мов магнітом манить до Гекова і Ковальця. Агов хлопці схаменіться. Не робіть з Чернівців поруганіє.

    avatar

    Вася

    16 травня 2014 15:14

     Нехай Лавренюк розкаже, як кришує одеського бізнесмена  мегашахрая Діму Маліновського (статки якого оцінюються в 100 мільйонів доларів)? Що саме пов’язує  борця з корупцією Лавренюка і шахрая Маліновського ? А пов’язує їх те, що у вересні 2012 року відносно Маліновського було порушено кримінальні справи за шахрайство та підробку документів. В двох словах Маліновський шахрайським шляхом заволодів компанією, яка в подальшому незаконно набула у власність одеський стадіон.

             Маліновського затримують в міжнародному аеропорту «Бориспіль» при спробі покинути країну та обирають міру – утримання в СІЗО протягом двох місяців.

             А далі подейкують, що саме Лавренюк допоміг Маліновському  вийти з СІЗО під заставу в розмірі 400 тисяч гривень, напевно не безплатно.

             Доречі Маліновський є близьким другом розшукуємого колишнього міністра енергетики Ставицького Едіка, підшукував останньому клієнтів для працевлаштування за певну винагороду. Напевно Лавренюк теж був в тємі, і тепер шукає місце собі де б пересидіти.

    avatar

    Паша

    16 травня 2014 15:16

    Адміністрація сайту видаляє коментарі, які розкривають ганебну натуру Зінченка!!!!! Браво!!!! За скільки вас купили???? Пройдисвіти!!!

    avatar

    Андрій

    20 травня 2014 13:01