У перерві між сесійними засіданнями народний обранець-«ударівець» Григорій Тіміш працює на «рідному» окрузі

У перерві між сесійними засіданнями народний обранець-«ударівець» Григорій Тіміш працює на «рідному» окрузі

19.05.2015, 19:03

17 травня народний депутат України Григорій Тіміш відвідав з робочим візитом Глибоцький та Сторожинецький райони.

На початку дня він побував у селі Карапчів на Глибоччині, де виступив із вітальним словом на відкритті Другого обласного турніру з карате -кіокушинкай (змагання серед дітей). Депутат дав високу оцінку організаторам змагань і подякував сільському голові Карапчева Василю Іонцю та головному спонсору чемпіонату приватному підприємцю Миколі Ватаманеску. По завершенні турніру, разом з головою Глибоцької райдержадміністрації Георгіем Придієм, народний депутат вручив пам’ятні призи і грамоти юним спортсменам-учасникам змагань. На звернення організаторів змагань народний депутат і голова РДА пообіцяли подальшу фінансову підтримку новоствореним у районі секціям з карате.

Потім Григорій Тіміш провів зустріч з головою Глибоцької РДА Георгієм Придієм, під час якої вони обговорили питання залучення інвестицій в район, проблеми розвитку регіону та процес створення спроможних громад на фоні децентралізаційних процесів. Також одними з ключових тем під час обговорення стали стан ремонту доріг і мостів та можливості їх ремонту.

Протягом дня народний обранець зустрівся з сільськими головами Ропчі Сторожинецького, Волоки та Карапчева Глибоцького районів, де були обговорені труднощі подальшого розвитку сільських територій, перспективи запровадження сучасних енергозберігаючих технологій і транскордонної співпраці з сусідніми державами. Згодом, Григорій Тіміш відвідав нещодавно відремонтоване приміщення Карапчівської сільської бібліотеки, на оновлення якого були залучені й ефективно використані кошти бюджету і громади.

1