Депутати міськради повертають місто в часи Брєжнєвського застою: у парламенті вимагають призначити позачергові вибори в Чернівцях

Депутати міськради повертають місто в часи Брєжнєвського застою: у парламенті вимагають призначити позачергові вибори в Чернівцях

10.04.2017, 17:14

З ініціативою про проведення дострокових виборів виступив народни депутат України Євген Рибчинський (Член депутатської групи "Воля народу")

Мій колега з комітету Євген Рибчинський звернувся на погоджувальній раді до Голови парламенту з проханням поставити в порядок денний законопроекти про проведення місцевих виборів голови і депутатів міської ради в Сєверодонецьку. Щоб зупинити «вакханалію», яка там відбувається.

- Я попросив додати і Чернівці до цього законопроекту - прокоментував ініціативу колеги Максим Бурбак.  - Вакханалія - досить влучне визначення ситуації, яка відбувається в Чернівцях. І це треба якнайшвидше змінювати. Бо здалеку виглядає все так (якщо перефразувати слова колишнього генсека Брєжнєва): Україна рухається в Європу семимильними кроками, а свідомість депутатів чернівецької міськради ніяк не може цього осягнути. Бажаючи повернути місто саме в часи Брєжнєвського застою.

- Дякую члену нашого комітету в Верховній Раді за підтримку моєї ініціативи щодо перевиборів міської ради в Чернівцях. Не один раз ми обговорювали неподобство, яке діється в стінах Ратуші. Настав час діяти !!!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Рыбчинский дурак.Папа плачет

avatar

Соня

10 квітня 2017 16:30