У Папієва наполягають, що Панчишин лжемер і самозванець

У Папієва наполягають, що Панчишин лжемер і самозванець

17.04.2012, 19:53

Для відновлення Руслана Панчишина на посаді мера Новодністровська сьогодні немає жодних підстав. Про це 17 квітня під час проведення апаратної наради повідомив перший заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Георгій Галиць. «Руслан Панчишин 13 квітня, у страсну п’ятницю, з групою підтримки приїхав до Новодністровської міської ради, посилаючись на якесь судове рішення про його відновлення на посаді міського голови, - сказав Георгій Галиць. - Панчишин погрозами вимагав повернення печатки міського голови, але річ у тім, що рішення суду про його відновлення на посаді міського голови в області відсутнє. Цей колишній мер взявся самовільно вивішувати на площинах міської ради свої Великодні привітання, підписані ним як міським головою. Депутатська більшість та громада Новодністровська зупинили самозванців.

Секретар Новодністровської міської ради Микола Лутчак звернувся до голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайла Папієва з проханням забезпечити дотримання законності і правопорядку на території міста. Губернатор дав відповідні доручення правоохоронним органам та органам юстиції».

«Перед тим, як оприлюднювати подібні заяви та вдаватись до певних дій, варто дати собі звіт як представнику «партії юристів», що такі дії можуть кваліфікуватися як спроба захоплення органу місцевого самоврядування, за що будуть відповідати всі, хто піддався таким діям», - наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Георгій Галиць.



КОМЕНТАРІ (2)

Панчишин вирішив погратися у рейдерство, а воно і не вийшло.

avatar

Орест

17 квітня 2012 16:42

Де рішення суду? Це вже безпрєдєл якийсь! На памятник документів нема, на посаду тоже нема - є лише нездорові амбіції та бажання на....ти новодністровців!

avatar

Петро

18 квітня 2012 08:58