У Новодністровську пікетували міську раду (+ВІДЕО)

У Новодністровську пікетували міську раду (+ВІДЕО)

30.09.2017, 17:18
Громадські активісти та жителі міста висловили своє бачення з приводу діяльності влади
 
Небайдужі мешканці міста Новодністровськ захопили приміщення міської ради. Вони вимагають проведення сесії з нагальних проблем міста енергетиків. Мер Болдишев зник у невідомому напрямку.

Люди кажуть, що з міськради не вийдуть до тих пір, поки не буде сесії, яка дасть відповідь на питання, які зараз зворохобили Новодністровськ. Це й корупційні діяння міського голови. І наміри його придбати дорогі авта і т. д.

Люди налаштовані рішуче. Депутат міської ради Василь Кордонський розповідає:

- Болдишев оформив відрядження до Польщі разом з секретарем міськради. А сьогодні вже у Чернівцях. На сесію не приходить. А сесія повинна бути і вчора, і сьогодні. Там ставиться питання про недовіру голові. Йому 3 листопада 2016 року вже була висловлена недовіра. Але тоді якимось чином Болдишеву вдалося переконати депутатів аби недовіру було відкликано, інформує видання "Час".

Громадські активісти, депутати та небайдужі мешканці Новодністровська зібралися біля мерії, де мала відбутися позачергова сесія міської ради. На порядок денний були винесені важливі для життєдіяльності міста питання.

Вкотре міський голова Анатолій Болдашев переніс сесію, цього разу за 2 години до її початку. Обурені діями міського голови мешканці пекітували сесійну залу міської ради. Відео з місця події оприлюднило видання "Новодністровськ.Інфо".

1


КОМЕНТАРІ (5)

Бачу наша область багата на керівників корупціонерів- сепаратистів(

avatar

Олег

30 вересня 2017 17:07

то Новодністровської громади вже не буде?

avatar

Михайло

30 вересня 2017 23:04

 а які ж Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.підуть у ту громаду яка собі не знає дати ради?? Да  проект Максимко накрився мідним тазом

avatar

До 2

01 жовтня 2017 09:18

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Крик душі

01 жовтня 2017 10:41

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Нас

01 жовтня 2017 13:21