У неділю в Чернівцях бігтимуть напівмарафон CROSSHILL – 2016

У неділю в Чернівцях бігтимуть напівмарафон CROSSHILL – 2016

18.05.2016, 01:11

CROSSHILL - сучасний running у маленькому українському місті

 Здоров’я, спілкування та драйв об’єднають людей з різних куточків світу у Чернівцях 22 травня. Цього дня у нашому місті по справжніх австрійських вулицях бігтимуть Напівмарафон CROSSHILL – 2016.

CROSSHILL - це сучасний running у маленькому українському місті Чернівці. Тут зберуться любителі екстриму, спортивного туризму та активного відпочинку.

Організатори Напівмарафону подбали про все: спортсмени бігтимуть унікальним маршрутом, весь час про учасників дбатимуть професійні медики, волонтери запропонують напої та їжу, а моральної підтримки нададуть найкращі у місті аніматори.

Напівмарафон в Чернівцях обслуговує провідна таймінгова компанія «Athletic Events», де до 21 травня можна зареєструватися на забіг. Цього року марафон став міжнародним, адже на участь вже зареєструвалися спортсмени з Молдавії, Ізраїлю, Німечини, США , Естонії, Македонії та Румунії. Загалом очікується понад 1000 учасників.

Також цього року створено власний сайт - crosshill.com.ua,  де є уся  інформація для учасників, положення та умови напівмарафону, а а також зручне перепосилання на сайт реєстрації. А ще можна підписатися на новини, для того, щоб не пропустити нічого важливого.

22 травня організатори пропонують спортсменам чотири дистанції для забігу – 2, 5, 10 і 21 км.  А також для маленьких спортсменів – забіги на 100, 500 та 1000 метрів.  Реєстрація на дистанції – платна.

Також CROSSHILL – 2016 вирішив відкрити благодійну дистанцію на 2 кілометри, для того, щоб допомогти Чернівецькому пологовому будинку №2 рятувати життя недоношених діток.

А для тих, хто прагне випробувати свої сили – 2 кілометри можна пробігти безкоштовно.

Ще одним нововеденням – на CROSSHILL – 2016 - учасники мають право вибору -  замовляти собі медаль за участь у забігу чи ні.

Адже за словами організаторів, не для всіх учасників нагорода є вкрай важливою. Деякі спортсмени їдуть на змагання за новими враженнями.

І навпаки є спортсмени, які змагаються заради гарної медалі, яка нагадуватиме їм бігові пригоди з друзями.

Для переможців цьогорічних змагань передбачений  призовий фонд, який збільшився у 2,5 рази та цінні подарунки.  У забігу на 21 км грошові винагороди отримають переможці у загальному заліку з 1 по 5 місце.

Також на дистанції 21 км подарунки отримають переможці у 4 вікових категоріях, які займуть з 1 по 3 місця. На дистанціях 5 та 10 км призи передбачені для переможців в абсолютному заліку – чоловіки та жінки з 1 по 3 місце.

Маленькі спортсмени на дитячих забігах також будуть нагороджені пам’ятними призами.

Тренуйтесь! Бігайте! Реєструйтесь на CrossHill! Run with dream.

1