У навчально-виробничому комбінаті в Іванівцях Бурбак пересвідчився, що не втратив технічні навички за час роботи в парламенті

У навчально-виробничому комбінаті в Іванівцях Бурбак пересвідчився, що не втратив технічні навички за час роботи в парламенті

29.09.2018, 13:38

Тиждень роботи в окрузі народного депутата України Максима Барбука видався напрочуд багатим на зустрічі з громадами, місцевими депутатами, трудовими колективами шкіл та лікарень. Але одна зустріч запам’яталась особливо. В Іванівцях Кельменецького району парламентар завітав до навчально-виробничого комбінату.

На моє здивування він зберігся, ще й успішно працює. А розташований в будівлі панського маєтку, якій понад 180 років. Щорічно тут навчаються на кравців та водіїв категорії B та C понад 170 дівчат та хлопців. І до речі, дуже багато дівчат саме на курсах водіїв, а не кравців. Завжди цікавився технікою. Перевірив чи бува не втратив корисні навички під час роботи в Верховній Раді)) Все добре, мої технічні знання та навички в нормі. Правда, техніка ця ще з далеких радянських часів, більше нагадує конструктор "збери сам". Але це все можна виправити, зробити НВК сучасним, корисним і цікавим для молоді. Над цим і будемо працювати, - розповів Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак смакував юшкою на фестивалі-конкурсі «Заставнівська юшка» у Васловівцях

У Нелипівцях Бурбаку дякували за новий дах, у школі Дворського за нові вікна, у Берновому клопотали про нове покриття для НВК (фоторепортаж)

 Виборці доручили Бурбаку оприлюднити з трибуни Верховної Ради України прізвища депутатів, які зрадили громаду в селі Зелена (ДОДАНО ВІДЕО).

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Асенізатор Вася

29 вересня 2018 20:26

Чорней,  бігли видаляй мій коментар! Ти ж чесний журналіст. 

avatar

Асенізатор Вася

29 вересня 2018 20:29

Чорней, якщо даєте матеріал, то вже треба хоч щось в ньому розуміти.  Комбінат в якому ніби-то був бурбака роками вже називається "навчально-виробничий комбінат", а не "навчально-виховний"?? Перевірте самі, а тоді вже пишіть Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Юрій

30 вересня 2018 07:58

Як погано, коли наші журналісти і в Букньюсі неграмотні і пишуть, "що хотять".

avatar

Дьордій

30 вересня 2018 19:29