Потужна команда «Народного Контролю» готова взяти на себе відповідальність за управління Чернівцями  (ДОДАНО ВІДЕО)

Потужна команда «Народного Контролю» готова взяти на себе відповідальність за управління Чернівцями (ДОДАНО ВІДЕО)

12.10.2015, 18:35
Обласний осередок партії «Громадський рух «Народний контроль» сьогодні представив кандидатів у депутати до Чернівецької обласної та міської рад. Окрім представлення кандидатів, під час прес-конференції журналістів проінформували ще й про специфіку цього руху.

Як передає кореспондент БукІнфо, «Народний контроль» на посаду Чернівецького міського голови висуває Василя Гошовського, першим номером до обласної ради йде будівельник Володимир Мороз, а до Чернівецької міськради – журналістка Юлія Сафтенко (на фото).

За словами Сафтенко, «Народний контроль» почав формуватися у журналістському середовищі, об’єднавши тих, хто прагнув допомогти людям, використовуючи камеру та мікрофон. Тому серед кандидатів до рад Чернівецької області чимало журналістів. Крім них, кандидуватимуть від цієї партії спортсмени, волонтери, громадські діячі, учасники АТО.

Серед представлених сьогодні кандидатів є і досить відомі в області персони, зокрема: колишня керівниця управління суспільних комунікацій Чернівецької ОДА, співачка Марина Тимофійчук, її колишній шеф – екс-голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк, депутат Шевченківської райради, учасник АТО Роман Хобзей, відомий громадський активіст Василь Бойчук, депутати обласної ради Марина Кирилюк та Віталій Захарюк.

За словами Василя Гошовського, «Народний контроль» розробив стратегію розвитку Чернівців. У загальному, вона полягає у відновленні репутації Чернівців як столиці Буковини та роботі над впізнаванністю міста у світі. «Ми уже Європа. Нам лише потрібно контролювати владу та впроваджувати інновації, які ґрунтуються на європейських цінностях», - підкреслив кандидат на посаду міського голови.
 
Як повідомляє прес-служба Народного контролю, потужна команда «Народного Контролю» готова взяти на себе відповідальність за управління Чернівцями.

 Сьогодні, коли більшість  чернівчан думають про власне виживання, наша команда  думає про зміни. Перед обличчям війни і кризи, зубожіння і безнадії ми об’єдналися, щоб взяти на себе відповідальність і разом творити нове майбутнє Чернівців. Команда «Народного контролю» - це гідні люди, які проявили себе в роботі та довели власну ефективність в екстремальних умовах. Сьогодні ми готові продемонструвати свою команду, яку вважаємо найпідготовленішою для проведення швидких реформ в Чернівцях!

 Гошовський Василь – кандидат на посаду Чернівецького міського голови. Його сильні сторони - це успішний досвід співпраці зі структурами ЄС у реалізації соціальних програм та вміння залучати під них інвестиції. Має чітке бачення розвитку Чернівців, компетентну і згуртовану команду. Під час навчання у «Школі мерів» Києво-Могилянської академії команда Гошовського  розробила «Стратегію Розвитку Чернівців», яку міжнародні експерти визнали найкращою. Вважає, що тільки активна і небайдужа громада здатна змінити Чернівці.

Сафтенко Юлія –  тележурналіст програми «Народний контроль». Займає принципову позицію щодо питань соціальної справедливості у Чернівцях. Разом з колегами активно захищає інтереси простих чернівчан. Вважає, що свобода слова має приносити результат, а журналіст не може бути стороннім спостерігачем коли бачить свавілля чиновників чи несправедливе ставлення до людей. Перший номер у списку «Народного контролю» до Чернівецької міської ради.

Мороз Володимир (округ №34)– будівник сучасних Чернівців. Директор з виробництва ТзОВ БФ «Чернівціжитлобуд». Відомий меценат та благодійник. Не на словах, а на ділі знає, як вирішувати господарські проблеми чернівчан. Перший номер у списку кандидатів в депутати до Чернівецької обласної ради.

Пономарьова Катерина (округ №28) – волонтер. Наряду з іншими, першими у місті волонтерами, є однією із засновників громадської організації «Волонтерський рух Буковини». Вважає несправедливим те, що більше трьох тисяч переселенців Буковини не мають права голосу на місцевих виборах і їх позиція не буде почута ні в місті, ні в області.  Катерина Пономарьова уже є певним «брендом». Вона не політик, а Людина з великої букви. Їй не цікаві містечкові розбірки, але її служіння  справі допомагати іншим людям викликає повагу у всіх, хто коли-небудь її зустрічав. Вона присвячує себе іншим людям, живе заради інших людей.

 Січевський Сергій (округ №8) – військовий АТО, приватний підприємець. Один з  засновників приватного підприємства – фірми «Фенікс ВТ», що відома в Чернівцях як інтернет-провайдер ОПЕНСВІТ. Був мобілізований у Збройні Сили України. Сергій залишив свій бізнес і пішов служити командиром зенітно-ракетного взводу. За рік війни втрат особового складу не мав.

Іліка Іван (округ №1) – начальник чернівецького ФСК «Локомотив». Відомий у себе на окрузі меценат. Бере участь у розбудові нашого міста. Побудував не однин дитячий та спортивний майданчики. Має плани на будівництво льодового майданчика та тенісного корту.

Хомко Леся (округ №31) – волонтер, благодійниця, лікар-лазеротерапевт міжнародної категорії. Активно допомагала майданівцям, згодом – учасникам АТО. Член ЧОО «Майдан», в організації очолює медичну комісію. Заснувала громадську організацію «Медичний координаційний центр допомоги військовим».

Олійник Андрій (округ №29)– Громадський активіст. З 2012 року є членом правління ОСББ «Сонячний Острів» у Чернівцях, бере  активну участь у вирішенні господарських проблем мікрорайону. Спеціалізується на господарських питаннях та питаннях розвитку інфраструктури. Має власні напрацювання, щодо  реформування руху центральною частини Чернівців. Активний учасник акцій проти незаконного будівництва в Чернівцях. Начальник відділу ТОВ НВФ «Алекс Лтд».

Середюк Володимир (округ №13) – доцент КНТУ. Спеціаліст з міського комунального господарства. Проводить координаційну та консультаційну роботу з керівниками ОСББ міста. Один з кращих практиків впровадження інноваційних підходів до вирішення комунальних проблем в Чернівцях.

Наконечний Ігор (округ №25) – президент Чернівецької обласної федерації панкратіону. Заслужений тренер України. Тренер збірної команди України з панкратіону. Підготував багатьох чемпіонів світу та Європи з цього виду спорту. Кандидата психологічних наук.Один з тих людей, хто своєю роботою доводить, що спорт високих досягнень можна успішно розвивати на Буковині.

Халавка Юрій (округ №30) – викладач ЧНУ.Кандидат хімічних наук. Входить до 50 найперспективніших молодих вчених України. Засновник спільноти "Українські науковці у світі". Член Громадської ради з питань освіти і науки при Департаменті освіти і науки ЧОДА.

 Кирилюк Марина (округ №41) – власник підприємства «Західна маркетингова компанія». Проводить дослідження ринку, розробляє маркетингові стратегії, бізнес-плани, проводить навчальні тренінги. Компанія провела більше 100 досліджень по всій Україні, розроблено більше 50 маркетингових стратегій для відомих компаній.

 Босовик Сергій (округ №24) - Волонтер, власник торгової марки агенство нерухомості «Ваш Ковчег». Матеріально підтримував Чернівецький та Київський Євромайдани. Увійшов до складу Чернівецького центру допомоги задіяним в антитерористичній операції військовим та їх родинам.

Хобзей Роман (округ №39) – ветеран АТО. Доброволець. Відомий в Чернівцях громадський активіст. Захисник інтересів виборців свого округу. Вважає, що справжній чоловік не повинен ховатися за жіночу спідницю і залишатися вдома в той час, коли на Сході гинуть двадцятирічні юнаки.

Кінащук Оксана (округ №35) – є однією із найкращих юристів міста з господарських, трудових, фінансових питань.

Яринич Михайло (округ №7) – заступник головного лікаря  приватної клініки. З перших днів Революції Гідності долучився до руху опору диктатурі Януковича. Сильні риси характеру - цілеспрямованість та внутрішнє почуття справедливості. Михайло Яринич є одним із засновників «Громадського руху «Народний контроль» на Буковині.

Лелюк Оксана (округ №2) – засновник і організатор фестивалю «Маланка-фест» та багатьох інших заходів, що на практиці сприяють розвитку туризму на Буковині. Голова туристичної ГО «Палітра Буковини».Має системне бачення у питанні перетворення Чернівців на сучасний центр туристичної галузі України.

Гончарюк Іван (округ №22) – журналіст, активний учасник Революції Гідності. У журналістській діяльності найбільшими цінностями вважає можливість через інформування громади добиватися відновлення справедливості та вирішувати конкретні проблеми чернівчан.  Переконаний в тому, що саме журналісти можуть змінити обличчя місцевої влади.

Бабюк Любов (округ №3) – член керівного складу виконавчих органів Першотравневої районної у місті Чернівці ради, начальник управління житлового господарства. Громадський активіст з чітким баченням розвитку міста. Сильною стороною є практичний досвід роботи з людьми та знання проблем жителів Першотравневого району міста.

Ляшук Борис (округ №38) – рятувальник, начальник сектору планування, аналітичного та документального забезпечення ДСНС України у Чернівецькій області. Приймав активну участь у ліквідації наслідків повені, яка сталася на Буковині. Нагороджений відзнакою – «За відвагу в надзвичайній ситуації» (ІІ ступеня) . Разом з іншими організаціями координував та вирішував питання щодо прийому, розселення, забезпечення речами та продуктами харчування переселенців зі сходу.

Барчан Оксана (округ №4)– студентка. Активно захищає права студентів. Підтримувала Київський та Чернівецький Євромайдани.

Гуцул Мирослав (округ №12)– голова громадської організації «Всеукраїнське політичне об’єднання за закон і справедливість». Депутат Першотравневої у місті Чернівці ради.  Громадський активіст. Спільно з товаришами активно бореться з браконьєрами, які нелегально полюють на тварин та виловлюють рибу під час нересту, перешкоджає незаконному вивозу гравію та вирубці лісу, а також облаштуванню стихійних сміттєзвалищ. Добивається скорочення викидів шкідливих речовин.

Скидан Роман (округ №27)– майстер спорту міжнародного класу. Чемпіон світу, переможець чисельних світових та європейських змагань з панкратіону, тренер. Також є цивільним  інструктором Збройних сил України, Національної гвардії та добровольчих батальйонів зі спеціально-фізичної та тактичної підготовки.

Гаращук Тетяна (округ №23)– Студентка. Має чітку життєву позицію. Чесна та справедлива молода громадянка України. Бажає бачити своє місто сильним та процвітаючим.

Біденко Віктор (округ №26) – головний спеціаліст сектору представництва ДРС у Чернівецькій області. Має бачення розвитку малого та середнього підприємництва в Чернівцях та області. Екс-керівник департаменту економічного розвитку в Чернівецькій ОДА.

Войцеховський Нікола (округ №40)– асистент кафедри юридичного факультету Чернівецького національного університету. Молодий науковець, юрист, громадський діяч.Брав участь в «Програмі стажування у Верховній Раді України в 2014-2015 роках» у Комітеті Верховної Ради України з питань європейської інтеграції.

Танасійчук Аліна (округ №20)-  волонтер, співзасновник, а надалі і директор закладу харчування «Мілена» в селі Рідківці. Директор ресторану «Мілена» в місті Чернівці. Допомагала переселенцям зі Слов’янська, яким надавала житло та забезпечувала роботою.

Білоус Дмитро (округ №5)- Волонтер, лікар-анестезіолог вищої кваліфікаційної категорії Чернівецької обласної клінічної лікарні. Заступник голови комісії з медичних питань ГО ЧОО «Майдан».

Кандюк Олексій (округ №21) – доцент кафедри політології та державного управління. Відомий в Чернівцях політолог. Директор Чернівецького центру соціальних та правових досліджень.

Федорюк Анатолій (округ №32)– старший викладач Чернівецького ТЕІ КНТЕУ, громадський діяч, науковець.

Петришин Ярослав (округ №37) – соціально-відповідальний підприємець. Засновник мережі магазинів «Німфа». Бачить потенціал розвитку міста у створенні нових робочих місць. Вважає, що громада має контролювати кожну гривню, яку виділяє міській бюджет.

Ватаманюк Іван (округ №11)– Громадський активіст, приватний підприємець. Допомагає бійцям в зоні АТО. Створює нові робочі місця, чим допомагає розвитку свого міста. Прихистив три сім’ї вимушених переселенців із зони АТО.

Голубничий Андрій (округ №33) – технічний директор ТОВ «Лангейт». Успішний підприємець, розвиває сферу інноваційних технологій в Чернівцях.

Зеліско Юрій (округ №18) – Усе життя прожив у Рогізні, тому знає проблеми кожної вулиці. Приватний підприємець. Громадський активіст, що відстоює права малого та середнього бізнесу.

Приймак Олександр (округ №9) – волонтер, начальник сектору ПАТ «Київстар». Неодноразово допомагав бійцям АТО, у тому числі транспортними засобами.

Крайнічук Орист (округ №15)– голова правління ОСББ «Вітязь». Спеціаліст з міського комунального господарства. Господарник.

Онищук Василь (округ №14)– керівник регіонального представництва ТОВ «Агроспецінвест».

Золоторьов Володимир (округ №6)– людина, що має чітку життєву позицію. Бажає бачити Чернівці містом здорової молоді.

Филипчук Іван (округ №10)– тренер-викладач ФСТ «Україна». За роки праці зумів виховати та підготувати чемпіонів України, Європи та Світу з бойового мистецтва Панкратіон.

Кавуля Тодор (кандидат до обласної ради) - викладач спеціальних дисциплін в Чернівецькому машинобудівному ліцеї. Відмінник освіти. Народний засідатель Садгірського районного суду Чернівців.  Активний громадський діяч, який досконало знає проблеми Садгори,має повагу людей та авторитет для їх вирішення.

Робулець Павло (кандидат до обласної ради ) – директор Чернівецької філії ПАТ «Укртелеком». Активний волонтер. Професіонал в галузі зв’язку та телекомунікацій. Ефективний антикризовий менеджер.

Пукіш Олег (кандидат до обласної ради ) – студент, один із організаторів студентських протестних рухів у Чернівцях. Активний учасник Чернівецького та Київського Майданів.

Тимофійчук-Степанова Марина (округ №42) – співачка, волонтер, громадська активістка. Висловлює свою громадську позицію через власні пісні. Увійшла в п’ятірку кращих на міжнародному конкурсі бардів Європи. Видала дві збірки поезії.  Своїми патріотичними піснями піднімає дух борців за справедливість. Бере участь у допомозі військовим в зоні АТО. Виступає за створення в Чернівцях культурного центру для допомоги   молодим виконавцям.

Більше інформації про кандидатів за посиланням http://nkontrol.org.ua/category/vibory2015/chernivci2015/

Громадський рух «Народний Контроль» до міської ради №15, до обласної ради №14.

БукІнфо (с)
 
1


КОМЕНТАРІ (1)

      Бренд "НАРОДНЫЙ КОНТРОЛЬ" эти, так называемые активисты, взяли из Советских времён. Такое название ГО в СССР дурманило голову гражданам и создавало илюзию влияния народа на власть!

      Принцип сегодняшнего "ГР НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ" ПОЛЬЗУЙСЯ ГОТОВЫМ! То есть, пользуйся  тем, что сделали (предварительно подготовили!) другие.И вот тут МЫ, КАК ТУТ!  НА ВСЁ ГОТОВЕНЬКОЕ. Подняли протест жильцы дома, микрорайона, села.  Походили, побегали по властным кабинетам, пытаясь решить, ну, так себе проблемку (ямка на дороге, прорвало трубу, отвалилась штукатурка на стене, кто-то мусор сбрасывает в не том месте и т.п.). И вот тут по просьбе трудящихся, которые сами организовали пикет, митинг (обязательность организации массовки, по строгому указанию "ГР НК", это обязанность утопающих, иначе не приедут!!!)  НАКОНЕЦ-ТО ПОЯВЛЯЕТСЯ БУТАФОРНЫЙ «НК».

      Да, поймите люди. Всё это полная профанация. Потому как, сами по себе этиСафтенки, Гончарюки, Шморгуны, Ванзуряки, Ивашины (старые комуняки) и другие "контролёры"ни на что не способны!!!

        В стране полный беспредел. В какую область жизнедеятельности не ткнись, везде бардак, коррупция и властная бездеятельность. Как говорится, если можешь, то закачивай рукава и работай    БОРИСЬ С БЕСПРЕДЕЛОМ. ТОЛЬКО ПО НАСТОЯЩЕМУ БОРИСЬ! СТАРАЙСЯ РЕШИТЬ ПРОБЛЕМУ В КОРНЕ И ДЛЯ БОЛЬШИНСТВА! БОРИСЬ НЕ ТОЛЬКО, КОГДА К ТЕБЕ КТО-ТО ОБРАТИТЬСЯ ЗА ПОМОЩЬЮ. СТАРАЙСЯ  РЕШИТЬ И РЕШАЙ ЕЁ САМ, А ЕЩЁ ЛУЧШЕ ПРИВЛЕКАЙ ТАКИХ ЖЕ, КАК ТЫ РЕШИТЕЛЬНЫХ И СМЕЛЫХ ЛЮДЕЙ, ГОТОВЫХ ИДТИ ДО КОНЦА!!! НЕ РАДИ ВЛАСТИ, ДЕНЕГ И СЛАВЫ, А ДЛЯ БЛАГА ЛЮДЕЙ!!! 

      Точковой (мелко-локальной) "борьбой" не решить проблему, НИ В ЖКХ, НИ В ТАРИФАХ, НИ В ИЗДЕВАТЕЛЬСТВЕ НАД НАРОДОМ ЧИНОВНИКАМИ, МЕНТАМИ И ПРОКУРОРАМИ!

      Нам не надо идти на поводу у прохиндеев, рвущихся к власти, а НАДО самим объединяться и искать настоящих, честных, бесстрашных и бескомпромисных лидеров, готовых повести за собой массы людей против тотального беспредела власти и их марионеток. ПОВЕРЬТЕ, ЭТИ ЛИДЕРЫ ЕСТЬ. ПРИЧЁМ, СРЕДИ НАС. ИХ ПРОСТО ЗАТИРАЕТ ВСЯ УКАЗАННАЯ МНОЮ НЕЧИСТЬ. И делать это надо не только перед выборами, а ВСЕГДА!!! Сбросьте с себя рабство. НЕ БОЙТЕСЬ! ПУСТЬ ВАС БОЯТСЯ ВЛАСТЬ И ИХ ПРИСЛУЖНИКИ-ПРИСПОСОБЛЕНЦЫ!  И тогда, мы очень быстро будем жить НЕ ХУЖЕ, ЧЕМ В ЕВРОПЕ И СТАНЕМ ЕВРОПЕЙСКОЙ ОБЩНОСТЬЮ!!!

 

 Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.  

 

 095-474-37-54                 [email protected] 

23.10.2015   17:13

avatar

Геннадий Геков

23 жовтня 2015 17:13